Master of Laws studie i Georgia

Topp LLMs i Georgia 2018/2019

LLM

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

En LLM kan du lovlig arbitrasje tussles i alle felt av karrieren spesialisering. En Master of Law gir vell av kunnskap, kan de fleste som oppgraderer fra denne graden spesialister på alle felt av juridiske forsvar.

Georgia er en suveren stat i Kaukasus-regionen i Eurasia. Ligger på kysten av Svartehavet, er det avgrenset mot nord og nordøst av Russland, i sør av Tyrkia og Armenia, og i sørøst av Aserbajdsjan.

LLMs i Georgia

Les mer

Internasjonalt forretningslovsprogram

The University Of Georgia
Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2019 Georgia Tbilisi

Å studere IBL vil skille deg fra andre mastergradsstudenter. Ditt engelske nivå vil bli mye bedre. Du vil ha en spesialisering i et voksende juridisk felt. Du vil få verdifulle juridiske forsknings- og skriveferdigheter, samt muntlige advokatfag - som er verdifulle for enhver advokat! Og vi har et stort utvalg av kurs! [+]

Dette er en mastergrad som retter seg mot et viktig og voksende rettsområde. Funksjoner som gjør dette programmet unike er: 1) Fokus på International Business Law; 2) Intense Legal Research & Writing Curriculum; Og 3) Praktisk erfaring oppnådd av moot domstoler og advokatklinikker.

Programleder er fra USA. De fleste av våre forelesere (omtrent ¾) har avanserte grader fra universiteter i USA, Canada, Storbritannia eller Vest-Europa. Vi har vedtatt undervisningsmetoder som ligner de som brukes i disse jurisdiksjonene, med vekt på interaktive klasser, der elevene oppfordres til aktivt å delta, samt casestudiemetoden, fokusert på å analysere rettslige avgjørelser.

Læringsplanen Legal Research and Writing (LRW) er en av de grunnleggende elementene i programmet. Studentene må gjennomføre tre LRW-kurs i løpet av tre semestre: Legal Drafting, Academic Writing, og Moot Court. Alle studentene må da konkurrere i en streng konkurransekonkurranse, som omfatter juridisk forskning av et nytt lovspørsmål, skrive brev til støtte for både saksøker og respondentstillinger og muntlig advokat. Noen elever konkurrerer i en av flere internasjonale moot-konkurranser, mens andre konkurrerer i en intern konkurranse. ... [-]