close

Filtre

Se resultater

Deltid LLMs i Forretningsjusstudier i Albania 2020/2021

The Master of Laws grad kjent som LL.M., er en avansert utdannet jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i jus og er interessert i å fremme sine studier av loven. Opparbeidelse av en LL.M. har en rekke klare fordeler.Dette landet er et annet hjem for kvalitet høyere utdanning utdanning fra flere universiteter med start fra Universitetet i Albania. Landet har også vedtatt lover som… Les mer

The Master of Laws grad kjent som LL.M., er en avansert utdannet jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i jus og er interessert i å fremme sine studier av loven. Opparbeidelse av en LL.M. har en rekke klare fordeler.

Dette landet er et annet hjem for kvalitet høyere utdanning utdanning fra flere universiteter med start fra Universitetet i Albania. Landet har også vedtatt lover som sikrer at alle universiteter er utstyrt med læring fasiliteter som bibliotek blant andre.

Deltid LLM program i Forretningsjusstudier i Albania

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
University of New York - Tirana (UNYT)
Tirana , Albania +1 Mer

Dette programmet er fokusert på lov og juridiske rammer for det internasjonale samfunnet, samt på de store juridiske problemene rundt globale markeder.

Dette programmet er fokusert på lov og juridiske rammer for det internasjonale samfunnet, samt på de store juridiske problemene rundt globale markeder. -
LLM
Fulltid
Deltid
14 - 30 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre