Filter
Master i juss
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp LLMs i Fintech-lov 2019/2020

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

LLM program i Fintech-lov

Les mer Minimér

1 Resultater i Fintech-lov

Swansea University

Ny for 2018 er LLM i LegalTech et innovativt og aktuelt mastergradsprogram, som undersøker hvordan teknologier som Artificial Intelligence og Blockchain påvirker juridisk ... [+]

Ny for 2018 er LLM i LegalTech et innovativt og aktuelt mastergradsprogram, som undersøker hvordan teknologier som Artificial Intelligence og Blockchain påvirker juridiske tjenester.

Organisasjoner fra både juridiske og tekniske verdener vil være involvert i leveransen av programmet, som vil gi muligheter til å jobbe med kunstige intelligenssystemer; å utvikle LegalTech apps og løsninger; å bli komfortabel med å jobbe med Big Data, og å forstå de juridiske og regulatoriske utfordringene knyttet til teknologi.

Nøkkelegenskaper

Bli en av Storbritannias første LLM i LegalTech-kandidater!

Få kunnskapen og erfaringen til å utvikle seg til en advokat / jurist fra 21. århundre som kan distribuere ulike teknologier for å støtte juridisk praksis og å drive innovasjon over hele yrket.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk