Filter
Master i juss
Finland Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer LLMs i Finland 2019/2020

The Master of Laws grad kjent som LL.M., er en avansert utdannet jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i jus og er interessert i å fremme sine studier av loven. Opparbeidelse av en LL.M. har en rekke klare fordeler.

En LLM (Master of Laws) er en høyere grad for studenter som studerer lov. Det er vanligvis laget for advokat fagfolk og studenter som ønsker å tilegne seg kunnskap i et spesialisert lov felt som internasjonal eller skatterett.

Finland, offisielt Republikken Finland, er et nordisk land som ligger i den fennoskandiske regionen i Nord-Europa.

LLMs i Finland

Les mer Minimér

treff

University of Helsinki

... [+]

Informasjon om undervisningsspråk

Undervisningsspråket av programmet er engelsk. Minst 75% av graden må være fullført fullt på engelsk (f.eks seminarer, seminaroppgaver og lignende skriftlig arbeid, eksamener og masteroppgaven). Men du kan også studere i andre språk, og for eksempel være et semester i utlandet eller loven kurs undervist i finsk eller svensk.

Omfanget av masterstudiet er 120 studiepoeng (sp) skal være ferdig i to akademiske år.

Under forskningsseminaret vil du få jevnlig tilbakemelding om arbeidet ditt fra veileder og medstudenter. Etter endt forskningsseminaret, vil du ha avanserte faglige argumentasjon og skriveferdigheter samt grundig forståelse av din avhandling emnet.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Eastern Finland

Mastergradsprogrammet Miljø, naturressurser og klimaendringer i miljøpolitikk og lov er et nytt tverrfaglig toårig masterprogram som kombinerer høytidsundervisning med yr ... [+]

Programoversikt

Mastergradsprogrammet Miljø, naturressurser og klimaendringer i miljøpolitikk og lov er et nytt tverrfaglig toårig masterprogram som kombinerer høytidsundervisning med yrkesrettet orienterte utdanningsmål. Programmet gir avansert trening i politikk, lov og konsekvensanalyser for klimaendringer og bærekraftig forvaltning av naturressurser.

Programmet er basert på to alternative majors:

Natural Resources Governance ogLov om miljø og klima.

Alle studenter er pålagt å ta kurs i Natural Resources Governance, Environmental Law og Policy, og i Climate Change Law and Policy før de velger sin major.

Hvem er vi?

Miljø, naturressurser og klimaendring er et felles mastergradsprogram som er organisert mellom to disipliner; miljølov og miljøpolitikk. Mastergraden er fullstendig administrert gjennom UEF Law School, selv om miljøpolitikk hovedet er basert på UEF institutt for geografiske og historiske studier.... [-]

Finland Joensuu
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk