LAWSTUDIES

Deltid LLMs i Europeisk rett i Storbritannia 2020

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Deltid LLM i Europeisk rett i Storbritannia

3 Resultater i Europeisk rett, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

LLM i europeiske juridiske studier

University of Bristol Law School
LLM
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Våre LLM-programmer gir deg muligheten til å spesialisere deg i et bestemt område, men du kan også velge et bredere og mer generelt sett av enhetsvalg. I alle tilfeller blir d ...

Les mer

LLM i komparativ og europeisk privat lov

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Dette programmet tar sikte på å utstyre deg med en grundig forståelse av kjerneområder i privatrett over de to store juridiske tradisjonene i Europa, felles og sivilrett.

Les mer

LLM i europeisk lov

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Dette programmet gir fart for alle som er interessert i en givende karriere innen lov, næringsliv, politikk eller politikk i EU eller utenfor. Dybdekunnskap om EU-loven har bl ...

Les mer