$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning LLMs i Energirett i Nottingham Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2022

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov. Energirett er en ny disiplin i juridiske studier. Disse programmene ta emner som er relevante for energiressurser, som for eksempel fornybar energi og internasjonal ressurs handel, i et forsøk på å informere elevene i fremtiden… Les mer

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov.

Energirett er en ny disiplin i juridiske studier. Disse programmene ta emner som er relevante for energiressurser, som for eksempel fornybar energi og internasjonal ressurs handel, i et forsøk på å informere elevene i fremtiden etableringen av politikk og jus.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Nottingham er kjent for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemmet til to universiteter som har over 60 tusen studenter, 12 000 av dem er internasjonale.

Fjernundervisning LLM program i Energirett i Nottingham i Storbritannia

Minimér
Les mer om å studere i Storbritannia
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Nottingham Trent University
Nottingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Nivå (er): Studier UCAS -kode (r): GENE Startdato (er): September 2022 Varighet: 1 år Heltid, 2 år Deltid / fjernundervisning Studiemodus (er): Fjernundervisning / Heltid; Del ... +

Nivå (er): Studier UCAS -kode (r): GENE Startdato (er): September 2022 Varighet: 1 år Heltid, 2 år Deltid / fjernundervisning Studiemodus (er): Fjernundervisning / Heltid; Deltid Campus: City Campus LLM International Energy & Environmental Law (IEEL) har som mål å gi deg en kritisk forståelse av aktuelle spørsmål knyttet til energi og miljøpolitikk og regulering på internasjonalt nivå. Kurset introduserer deg til viktige internasjonale juridiske prinsipper og rammer som regulerer energisektoren og vurderer deres anvendelse på globale energinæringer i et øyeblikk når det internasjonale samfunnet søker å løse utfordringene ved klimaendringer. Kurset bruker en "reflekterende" tilnærming. Den gir deg en grunnleggende forståelse av tilpasningene i internasjonale investeringsrammer og forskjellige regulatoriske tilnærminger til tradisjonelle, men likevel viktige energiformer som går inn i en overgangsfase, for eksempel kull, olje og gass (solnedgangsenergikilder). Det legger også betydelig vekt på regulering av fornybare og mer bærekraftige energikilder, for eksempel sol, vind, geotermi og hydrogen (soloppgangsenergikilder), samt bruk av nye teknologier for å redusere klimaendringer, for eksempel karbonfangst og lagring . Kurset dekker andre energikilder med lav karbonutslipp som kjernekraft i dette overgangsmiljøet. Hvorfor studere ved Nottingham Law School? Nottingham Law School er en av de ledende leverandørene av akademisk og profesjonell juridisk utdanning i landet, med en etablert rekord med å levere innovative kurs. Det er også en av de største lovskolene i Storbritannia, med over 120 ansatte og over 2800 studenter. Velg en studievei som passer deg med muligheter på heltid, deltid og fjernundervisning. Delta på en internasjonal sommerskole med mulighet til å utforske juss i europeisk sammenheng. Stipend er tilgjengelig. Nottingham Law School Legal Advice Center gir studentene muligheten til å gi "virkelige" råd og representere klienter i domstoler. Senteret administrerer en rekke ansettelsesevner (Employer Challenges) tilgjengelig for LLM -studenter. 94,4% av våre Nottingham Law School-kandidater er i arbeid eller videreutdanning innen 15 måneder etter avsluttet grad (av de som er tilgjengelige for arbeid eller studier, siste Graduate Outcomes Survey 2017-18). NTU er nummer to for antall PGT -studenter som studerer jus (HESA 2018/19). -
LLM
Fulltid
Deltid
Engelsk
sep. 2022
Nettstudier