LAWSTUDIES

3 Topp universiteter Deltid LLMs i De Forente Arabiske Emirater

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

De forente arabiske emirater er en føderasjon av syv emirater på den østlige siden av den arabiske halvøya, ved inngangen til Persiabukta. Mye av arbeidsstyrken i UAE er utenlandske utlendinger - derav landet 's befolkning makeup være så variert, med Emirati borgere blir en minoritet i sitt eget land.

Deltid LLM program i De Forente Arabiske Emirater

treff Filter

LLM lov

Middlesex University Dubai
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

LLM Law er designet for å utdype og utvide studentenes kunnskap om loven som et faglig fag ved å gi studentene en systematisk forståelse av juridiske prosesser, metoder og beg ...

Les mer

Master i privatrett

UAEU United Arab Emirates University
LLM
aug. 2021
<
Fulltid
Arabisk
Campus

Privatrett er den grenen av loven som omhandler forholdet mellom enkeltpersoner eller institusjoner, i stedet for forholdet mellom disse og staten.

Les mer

Master i offentlig rett

UAEU United Arab Emirates University
LLM
aug. 2021
<
Fulltid
Arabisk
Campus

Den offentligrettslige spesialiteten vektlegger lovene knyttet til staten, som en suveren stat, for eksempel strafferett, forvaltningsrett, folkerett og forfatningsrett.

Les mer