LLM program i Costa Rica

Beste skoler LLMs i Costa Rica 2019

LLM

En LLM i Coast Rica er det beste valget for mange internasjonale studenter. Costa Rica trekker folk fra hele verden for de fantastiske strendene, gode surfing, skoger, vulkaner, og dyreliv, men det er også noen av høy kvalitet avanserte lov studieprogrammene. En LLM i Coast Rica er en spennende kombinasjon av karriereutvikling, eventyr, og kulturell vekst.

Costa Rica er et ideelt sted for å få kompetanse på et område som miljørett. Det finnes også programmer for en LLM i Costa Rica i emner som folkerett, menneskerettigheter, konfliktløsning, helserett, og forretningsjuss. Studentene deltar i en LLM i Costa Rica vil oppleve en utfordrende pensum vanligvis består av kurs, forskning, og en masteroppgave. Gjennom undersøkelse av case-studier, teorier og bruker case simuleringer, vil studentene få en helhetlig forståelse av loven i det aktuelle området av interesse.

Dersom en LLM i Costa Rica høres ut som hva du leter etter, så bla gjennom programmene nedenfor og finn det neste trinnet i karrieren din!

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for LLM LLM Costa Rica.  Prøv vår kategori LLM istedet.

Search for similar programs here