LLM grad i Compliance

Beste studieprogrammer 2 LLMs i Compliance 2019

Også kjent som en Master of Laws, en LLM er en postgraduate grad som indikerer avansert juridisk kunnskap. Studentene fullfører vanligvis kurs innen ett år, men enkelte programmer kan ta opptil to år å fullføre.

Hva er en LLM i samsvar? Studenter som tar dette studiet har ofte muligheten til å dekke et bredt spekter av regulatoriske spørsmål. Helsevesen og bedriftsreglement er felles spesialiseringsveier, men programmene kan også gi studentene muligheten til å forfølge global, personvern eller klinisk forskriftsoverensstemmelse. Mange forskere legger stor vekt på risikostyring også, utvikler evnen til å vurdere enhver regulatorisk risiko og utvikle systemer for å dempe eller minimere det. Kursene kan fokusere på forskrifter innen en bestemt bransje eller lokalsamfunn eller gi studentene et generelt og internasjonalt utseende av moderne lovbestemmelser.

Nyutdannede med en LLM i samsvar har ofte bransjekritiske ferdigheter, som evnen til å klare å risikere, komponere juridisk dokumentasjon og lede et tverrfaglig ledergruppe. Disse ferdighetene kan være med til å stå ut over konkurranse og utvikle en student mellommenneskelige relasjoner.

Mange institusjoner har et prognostisert budsjett på deres nettside for å gi potensielle studenter kostnadsberegninger. Som tilknyttede avgifter kan variere betydelig på grunnlag av ulike faktorer, kan du ofte finne den mest oppdaterte informasjonen ved å kontakte dine interessentskoler direkte.

Karriere i samsvar er rikelig og tilgjengelig over hele verden. I kombinasjon med en juris doktor, eller i noen land, en første grad i loven, kan elevene fortsette å fungere som advokater, generell rådgiver, ledelseskonsulenter, tilsynsførere og compliance direktører. Nyutdannede er ofte søkt av multinasjonale bedrifter for å gi kompetanse og tilsyn med lovkrav, samt å designe, gjennomføre og vedlikeholde treningsprogrammer for å sikre at kravene oppfylles, i tillegg til mange andre ansvar på høyt nivå.

En LLM i samsvar er tilgjengelig fra flere universiteter over hele verden og kan gjennomføres på campus, online eller med blended attendance. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer

LLM i corporate compliance

Fordham University School of Law
Campus Heltidsstudier Deltid September 2019 USA New York

Fordham Law LLM i Corporate Compliance-den første i sitt slag i landet-introduserer studentene til en raskt voksende felt som ofte er globale i omfang. Denne unike programmet forbereder kandidatene til å reagere effektivt på nye og komplekse regulatoriske krav. [+]

Fordham Law LLM i Corporate Compliance - Den første av sitt slag i landet-introduserer studentene til en raskt voksende felt som ofte er globale i omfang. Denne unike programmet forbereder kandidatene til å reagere effektivt på nye og komplekse regulatoriske krav. Studentene vil undersøke hvilken rolle in-house råd, corporate compliance kontoret, og elementer av compliance, inkludert risikovurdering, advokat-klient privilegium, Foreign Corrupt Practices Act, globale regler for oppførsel, krisehåndtering, deferred prosecution og ikke- påtale avtaler og samfunnsansvar. Studentene skal lære grunnleggende regelverket, særlig i bank- og finansregulerings næringer, og vil få opplæring i de ferdigheter som er viktig for ethvert samsvar profesjonell.... [-]


LLM: compliance og risikostyring

Thomas Jefferson School of Law
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 år September 2019 USA San Diego + 1 fler

Studentene skal lære om finansiell kontroll for finansinstitusjoner, og også reduksjon av risiko. Med den økende statlig regulering på området, er dette et voksende område av sysselsetting og en moden tid til å få kunnskap i arenaen. [+]

LLM: Compliance og Risikostyring

Thomas Jefferson School of Law har tilbudt en LLM i overensstemmelse og Risk Management siden 2009, og er ledende på feltet. Studentene vil få en grad i International Taxation and Financial Services med en konsentrasjon i Compliance and Risk Management.

For mer informasjon, vil epost graduateadmissions@tjsl.edu~~number=plural Studentene lærer om finansiell kontroll for finansinstitusjonene, og også reduksjon av risiko. Med den økende statlig regulering på området, er dette et voksende område av sysselsetting og en moden tid til å få kunnskap i arenaen.

Programmet tilbys helt på nett, og kan være ferdig i ett år mens han jobbet heltid. Det er ingen krav til bosted. Finansielle støtte alternativer er tilgjengelige for kvalifiserte studenter.... [-]