Filter
Master i juss
Colombia Santa Marta Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste LLMs in Santa Marta i Colombia 2019/2020

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

Studenter som forfølge en LLM (Master of Law) tilbringe ett til to år på å studere et bestemt område av loven. Deres avansert trening forbereder dem til å arbeide med spesialisering som internasjonal lov eller skatterett.

Colombia, offisielt Republikken Colombia, er en enhetlig konstitusjonell republikk bestående av trettito avdelinger.

Denne travle byen har sett mange forbedringer i sine utdanningssystemene i de siste årene. På grunn av produktivitet, har den tiltrukket seg en rekke prominente høyere utdanningsinstitusjoner som har ført til en strøm av studenter i området.

LLMs in Santa Marta i Colombia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Colombia
Santa Marta
Studietype
Pacing
Universidad Sergio Arboleda

LL.M. Programmet tilbyr fagfolk boksen bidrar til å konsolidere og tilegne seg kompetanse i kunnskap og ferdigheter som kreves akademisk miljø i ... [+]

Master i rettsvitenskap

Masterstudiet i rettsvitenskap tilbyr fagfolk boksen bidrar til å konsolidere og tilegne seg kompetanse i kunnskap og ferdigheter for tiden nødvendig faglig dyktighet ytelse i en preget av integrasjonsprosesser, regionalisering og globalisering økonomi akademisk miljø . Det er en beherskelse som tillater dypere kunnskap om lov, åpne veier for å løse problemer, og analysere bestemte situasjoner av disiplinære, tverrfaglige, eller profesjonelle, gjennom assimilering eller tilegnelse av kunnskap og ferdigheter oppkjøp for bedre ytelse . Dette skal oppnås gjennom studier og simulering tilfeller løse reelle problemer, og analyse av samtidige problemstillinger. Programmet har som mål å øke aktiv deltakelse i undersøkelsen, som er ventet å generere løsninger på sosiale, statlige og bedriftens problemer. Nyutdannede av denne master kan utdype sin forskning i et PhD-program med en av disse utenlandske universiteter som Universitetet Sergio Arboleda har utviklet faglige samarbeidsavtaler. Systemet for høyere studier (SAE) Sergio Arboleda University vil, i henhold til interne regler for akademikere og ikke-akademikere, godkjenning av enkelte akademiske kreditter allerede gjennomført i andre graduate-programmer i lov.... [-]

Colombia Bogotá Santa Marta
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk