Filter
Master i juss
USA Studietype: Alle Tempo: Alle

Sammenlign LLMs i Civil Law Studies i USA

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominere verdensrankingen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. State University systemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange studiesteder spredt rundt om i staten, med hundretusener av studenter.

Master of Laws studie i Civil Law Studies i USA

Les mer Minimér
Andre studiemuligheter i Nord-Amerika

1 Results in Civil Law Studies, USA

Loyola Law School

Loyola Law School er rangert som nummer 9 i Trial Advocacy av US News ... [+]

alt = "Loyola Law School er rangert som nummer 9 i Trial Advocacy av US News

Studenter som fullfører programmet vil ha en uforlignelig mulighet for eksponering for og konsentrert studie i lov og ferdigheter som er nødvendige for å trene som advokat i en sivil rettssituasjon.

alt = "Loyola har også en hel bygning, Girardi-bygningen, som er spesielt utviklet for å gi studentene den beste og mest realistiske opplevelsen i prøveforespørsmål. Bygningen inkluderer det vakre Robinson Courtroom, et klasserom som replikerer utformingen av et ekte amerikansk rettssalen. Robinson Courtroom brukes av studenter til å presentere muntlige argumenter, kryss undersøke vitner, og bistå klienter i fiktive saker før fakultet og reelle dommere.... [-]

USA Los Angeles
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk