Filter
Master i juss
Caymanøyene Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs på Caymanøyene 2020

The Master of Laws grad kjent som LL.M., er en avansert utdannet jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i jus og er interessert i å fremme sine studier av loven. Opparbeidelse av en LL.M. har en rekke klare fordeler.

En LLM kan du lovlig arbitrasje tussles i alle felt av karrieren spesialisering. En Master of Law gir vell av kunnskap, kan de fleste som oppgraderer fra denne graden spesialister på alle felt av juridiske forsvar.

Cayman Islands er et britisk territorium i Det karibiske hav. Et bredt utvalg av høyere utdanning er tilgjengelig hele tre-øya kjeden, inkludert en medisinsk skole, veterinærhøyskolen, og en overflod av bachelor- og mastergrader tilgjengelig på både offentlige og private universiteter.

LLMs på Caymanøyene

Les mer Minimér
LLM
Andre studiemuligheter i Mellom-Amerika og Karibia

treff

Truman Bodden Law School

Tjen en Master of Laws (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finanssenter, kjent for sin kompetanse innen finanssek ... [+]

Topp LLMs på Caymanøyene 2020. Programoversikt

LL.M og PGDip i 'International Finance: Law and Regulation' er de nye hovedkvalifikasjonene som tilbys, i forbindelse med University of Liverpool, ved Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Programmene gir banebrytende juridisk trening og tilbys av erfarne Truman Bodden Law School forelesnings team, sammen med de omfattende ressursene og kompetansen til The University of Liverpool.

To studie spor tilbys: LL.M eller Postgraduate Diploma både i International Finance: Law and Regulation.

Programmene er utformet for å betjene behovene til enkeltpersoner som søker avansert juridisk kunnskap om internasjonal økonomi og regulering, både innenfor og uten juridisk yrke.... [-]

Caymanøyene Caymanøyene på nettet
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk