Filter
Master i juss
Caymanøyene Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste LLMs på Caymanøyene 2019

The Master of Laws grad kjent som LL.M., er en avansert utdannet jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i jus og er interessert i å fremme sine studier av loven. Opparbeidelse av en LL.M. har en rekke klare fordeler.

En LLM kan du lovlig arbitrasje tussles i alle felt av karrieren spesialisering. En Master of Law gir vell av kunnskap, kan de fleste som oppgraderer fra denne graden spesialister på alle felt av juridiske forsvar.

Cayman Islands er et britisk territorium i Det karibiske hav. Et bredt utvalg av høyere utdanning er tilgjengelig hele tre-øya kjeden, inkludert en medisinsk skole, veterinærhøyskolen, og en overflod av bachelor- og mastergrader tilgjengelig på både offentlige og private universiteter.

LLMs på Caymanøyene

Les mer Minimér
LLM
Andre studiemuligheter i Mellom-Amerika og Karibia

treff

Truman Bodden Law School

Tjen en Master of Laws (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finanssenter, kjent for sin kompetanse innen finanssek ... [+]

Topp LLMs på Caymanøyene 2019.

Tjen en Master of Laws (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finanssenter, kjent for sin kompetanse innen finanssektoren og dets tilknyttede rettslige rammer og standarder for internasjonal overholdelse.

Suksessige studenter vil uteksaminere med en Master of Laws eller Postgraduate Diploma i International Finance fra University of Liverpool, som vil gjøre deg i stand til å forbedre dine karrieremuligheter i en rekke sektorer.

Programoversikt

LL.M og PGDip i 'International Finance: Law and Regulation' er de nye hovedkvalifikasjonene som tilbys, i forbindelse med University of Liverpool, ved Truman Bodden Law School , Grand Cayman.... [-]

Caymanøyene Cayman Islands Online
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk