LAWSTUDIES

LLMs i Brasil 2021

En LLM, som står for legum Magister er en avansert juridisk embetseksamen tilgjengelig for kandidater fra undergraduate lov programmer, for eksempel LLB programmer. Selv om en LLM er ikke nødvendigvis nødvendig for å praktisere loven i Brasil, mange jurister velger å gå på for å oppnå denne avanserte kvalifisering som det gir mulighet til å fokusere på et bestemt område av interesse. LLM studenter ved universiteter i Brasil også finne at de kan utvide sitt profesjonelle nettverk, både i landet og i utlandet, gjennom å fortsette sin utdanning.

Vanligvis består av en blanding av kurs, forskning, praktiske studier og en master 's avhandling, LLM programmer ved akademiske institusjoner i Brasil varer vanligvis ett til to år. Innen spesialisert felt av loven til å være fokusert på i et bestemt program, LLM elevene har frihet til å velge de forskningsområder som interesserer dem når de skriver sin avhandling.

Du kan be om mer informasjon for å bli sendt til deg om noen LLM programmet direkte fra en skole med interesse for Brasil i bare ett minutt ved hjelp av vår praktiske webskjema. For å finne ut mer om hvordan du kan søke om en LLM program ved et universitet i Brasil, bla ned og klikk for å lese mer.

treff Filter

Master i statsrett og administrative

Grupo Tiradentes
LLM
mars 2021
<
Fulltid
<
374 timer
Portuguese (Brazil)
Campus

En av de mest slående trekk ved lov av sosialdemokratiske staten er overlegenhet av Grunnloven. Som et resultat, teorien om skapelsen lærer at den såkalte konstitusjonelle blo ...

Les mer

Master i prosessrett

Grupo Tiradentes
LLM
mars 2021
<
Fulltid
<
374 timer
Portuguese (Brazil)
Campus

Behovet for praktisk forbedring og anskaffelse av ny teoretisk kunnskap kjøre bil og demonstrere for jurister viktigheten av videreutdanning i sine ulike former, spesielt med ...

Les mer