LAWSTUDIES.NO

LLMs på Barbados 2020

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

British hjalp landet til å utvikle sitt utdanningssystem gjennom utvikling av en tre-fase utdanning. Universitetsutdanning er den høyeste utdanningsnivå en person kan forfølge i dette landet. The University of the West Indies besitter høy pedagogisk standard. Dette tiltrekker seg elever fra ulike land som Canada, USA og Storbritannia

LLMs på Barbados

treff Filter

LLM i International Economic Law (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Heltid studier 2 år Oktober 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow Tyskland Lüneburg Barbados Bridgetown + 4 fler

Det toårige LLM-studiet gir en grundig studie av internasjonal økonomisk rett med en dobbel grad fra Leuphana University of Lüneburg i Tyskland og Universitetet i Glasgow i Skottland, eller University of West Indies i Barbados.