Filter
Master i juss
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 2 LLMs i Aviation Law 2019

En LLM, eller Master of Laws, er en grad tildelt til personer som forfølge en dypere forståelse av et spesialisert område av loven. De fleste programmene varierer i lengde og tar alt fra ett til tre år for å fullføre.

Hva er en LLM i luftfart lov? Dette programmet fokuserer på et høyt spesialisert rettsområde: luftfart lov. Kurs i dette programmet gir generelt studenter med en dyp forståelse av luft- og romlov i offentlig og privat sektor. Kursene kan dekke de ulike utfordringene og problemene bransjen står overfor og hvordan man sikrer at selskapene forblir i samsvar med bransjebestemmelsene. Instruktører kan fokusere tungt på loven når det gjelder bærekraft, passasjeresikkerhet, miljøvern, rettferdig konkurranse, bruk av droner, ulykkesundersøkelse og militarisering av ytre rom.

Nyutdannede fra dette programmet har en tendens til å ha sterke analytiske og problemløsende ferdigheter, som begge kan tjene dem godt i lov eller noe annet felt de velger å skrive inn. I tillegg har deltakerne i programmet en dypere forståelse av luftfartsforskriften og hvordan de påvirker forbruker- og brukersikkerhet.

Kostnaden for en LLM varierer. Hvor en person bor, om han eller hun ønsker å delta på en høyskole ut av staten eller ut av landet og varigheten av programmet vil alle ha en effekt på den endelige kostnaden for undervisning.

Personer som uteksaminerer seg med en LLM i Aviation Law kan oppleve at de har mange spennende karrieremuligheter å velge mellom. Mange næringer har et økende behov for luftfartsadvokater, og enkeltpersoner kan forfølge karrierer med private selskaper, internasjonale advokatfirmaer, offentlige organisasjoner, sivil luftfart eller telekommunikasjonsorganisasjoner. Noen nyutdannede kan fortsette å jobbe med militæret.

Programmer i luftfart loven vokser i popularitet, med flere skoler inkludert tilbud både på campus og online. For å finne den beste passformen for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Les mer Minimér

2 Resultater i Aviation Law

The University of Mississippi - School of Law

The University of Mississippi School of Law er en verdensleder i luft og rom lov utdanning, forskning og offentlig service. ... [+]

The University of Mississippi School of Law er en verdensleder i luft og rom lov utdanning, forskning og offentlig service.

Dette LL.M. Studiet er utviklet for både amerikanske og utenlandske trente loven skolen akademikere interessert i en streng juridisk pensum i USA, internasjonale og komparative luft og plass lov. Det er den første og eneste LL.M. program i USA som tilbyr en kombinert luft og rom lov praktisk juridisk embetseksamen ved en ABA akkreditert jusstudiet.

Søknader på en kontinuerlig basis.

LL.M. Program Fordeler Unik vekt i amerikanske luft og plass lov. Omfattende luft lov kompetanse og over 45 år i rommet lov. On-campus eller online, heltid eller deltid. Delta, hvis kvalifisert, i Journal of Space Law. Omfattende luft og rom lov samling. Tilgang til University of Mississippi Space Law Archives. American Bar Association akkreditert jusstudiet. ... [-]
USA Oxford
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Leiden University

Dette unike programmet tilbyr en kombinasjon av offentlig luftrett, privat luftrett og romlov, både fra et internasjonalt og europeisk perspektiv. ... [+]

Hvilke lover styrer kommersiell bruk av verdensrommet? Er stater ansvarlige for å redusere rommets røyke? Hvem er ansvarlig for ulykker som skjer om bord på flyet? Lær hvordan du håndterer spørsmål som disse, både fra et internasjonalt og europeisk perspektiv.

Hva innebærer dette masterprogrammet?

Leiden Air and Space Law-programmet er unikt. Vår undervisning og forskning har en klart definert europeisk dimensjon og er i tråd med de høyeste faglige standarder. Samtidig fokuserer programmet på profesjonelle applikasjoner, spesielt gjennom praktikkravene.

Internasjonalt Institutt for luft- og romlov (IIASL), som huser denne avanserte mastergradsspesialisering, er et av de ledende internasjonale akademiske forsknings- og undervisningsinstituttene på dette feltet. Instituttet opprettholder nære forbindelser med nasjonale og internasjonale organisasjoner og institusjoner over hele verden og har ledelsen av et prestisjetrygt internasjonalt rådgivende styre.... [-]

Nederland Leiden The Hague
February 2020
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk