28 LLM Programmer i Asia for 2024

LLM Programmer i Asia for 2024Filter
    • Shenzhen, Kina

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    STLs LL.M. Programmet kombinerer kurs i transnasjonal lov fra mange juridiske tradisjoner for å forberede elevene på global praksis som involverer motstridende juridiske tradisjoner, komplekse transnasjonale forretningstransaksjoner og tvisteløsning. Stabet med topp multinasjonale lærde, fokuserer STL på nedsenkende, interaktiv klasserominstruksjon og trening i kritisk tenkning.

    • Jerusalem, Israel

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    LL.M. i menneskerettigheter og folkerett tilbys gjennom Hebrew University's Rothberg International School (RIS) i samarbeid med det juridiske fakultetet, lenge ansett som den mest prestisjefylte advokatskolen i landet. Dette programmet er rettet mot studenter som har fullført en juridisk grad og er interessert i karrierer innen jus, akademia, og statlige og ikke-statlige sektorer.

    • Dubai, De forente arabiske emirater

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    LLM Law er designet for å utdype og utvide studentenes kunnskap om loven som et faglig fag ved å gi studentene en systematisk forståelse av juridiske prosesser, metoder og begreper; av den sosiale og politiske konteksten som juridiske prosesser finner sted; og passende teoretiske forestillinger om lov.

    • Shanghai, Kina

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    LL.M. (Master of Laws) -program i kinesisk rett er et doktorgradsstudium som tilbys av KoGuan School of Law Shanghai Jiao Tong University, et av de eldste og mest prestisjefylte universitetene i Kina. Programmet har fokus på kinesisk sivil- og handelsrett og tilbyr utenlandske jusstudenter og juridiske fagpersoner en utmerket mulighet til å studere kinesisk lov og juridiske prosesser og delta i kinesisk og sammenlignende jusforskning.

    • Singapore, Singapore

    Fulltid, Deltid

    9 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    LL.M. (Legum Magister) International Business Law er et fulltidsprogram i Singapore som er åpent for alle og kan gjennomføres innen 9 måneder (oktoberinntak) eller 12 måneder (januarinntak). For kandidater til Paris Bar School (EFB) er det et spesielt partnerskap som gjør dem i stand til å fullføre LL.M. på bare 6 måneder, men bare hvis de melder seg på januarinntaket og oppfyller spesifikke betingelser.

    • Hamburg, Tyskland
    • Ghent, Belgia
    • + 7 more

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette European Master i jus og økonomi (Emle) Programmet tilbyr en unik mulighet for tverrfaglige studier av jus og økonomi ved to eller tre europeiske og ikke-europeiske universiteter. Det vil være en felles LL.M. grad utstedt fra universiteter i Hamburg, Gent og Rotterdam og alle andre partneruniversiteter vil tildele en ekstra Master grad (LL.M./Ma / M.Sc.).

    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    UTS Master of Laws (LLM) henvender seg til de endrede kravene til juridisk yrke. Å gi mulighet for juridiske kandidater til å spesialisere seg på områder som er relevante for deres rettsområde, er UTS LLM faglig relevant og intellektuelt givende.

    • Surabaya, Indonesia

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Målet med UNAIRs masterprogram i jus er å produsere profesjonelle jurister med fremragende juridisk kompetanse og moralsk verdi. Dette er i tråd med mottoet til Universitas Airlangga: 'Excellence with Morality. Hovedfagene inkluderer: Forretningsrett (med en konsentrasjon om generell virksomhet eller islamsk virksomhet), rettssak, regjeringsrett og internasjonal lov.

    • Warsaw, Polen
    • Shanghai, Kina
    • + 1 more

    Deltid

    1 år

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Fem institusjoner organiserer LL.M. i transnasjonal kommersiell praksis. Center for International Legal Studies (Salzburg, Østerrike) har mer enn 5000 advokatmedlemmer over hele verden. Law Faculty of Lazarski University (Warszawa, Polen) har rangert først blant polske universitetsrettfakultetene de siste syv årene. Eötvös Loránd Universitet (Budapest, Ungarn), grunnlagt i 1635, er det ledende juridiske fakultetet i Ungarn. Senter for finansiell lov og politikk ved Lixin Universitet er basert i Shanghai, Kina, Boston University of Law (Boston, Massachusetts) ble grunnlagt i 1872 og er rangert i topp 25 av mer enn 200 lovskoler akkreditert av American Bar Association.

    • Bangkok, Thailand

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    The LL.M. Business Law (International) Program is the first international graduate law program to be offered in Thailand and has since produced a number of outstanding graduates currently pursuing unique legal careers in T­­­­­hailand and other ASEAN countries. Prospective students to the LL.M. Business Law (International) Program include Thai and foreign legal practitioners, graduate students, and exchange students. One of the most distinctive aspects of the LL.M. Business Law (International) Program is the active participation by our two partner universities, as well as our collaborative efforts in accommodating visiting professors from each partner university teaching selected law courses and broadening opportunities for students to participate in an exchange program among leading international universities.

    • Osaka, Japan

    På universitetsområdet

    Vår Graduate School of Law har to utdanningsløp. En for studenter som ønsker å øke sin evne til å analysere juridiske og politiske problemer (Academic Course), og en for de som ønsker å praktisere jus i fremtiden (Law School). På det akademiske kurset engasjerer studentene seg vanligvis i forskningsarbeid om et bestemt tema, og forbedrer derved deres evne til juridisk og politisk analyse. Opplæringen utføres på grunnlag av tre elever per lærer. Law School -kurset gir studentene et høyere nivå av kunnskap og ferdigheter som kreves for å praktisere advokater. For dette formålet har vi, i tillegg til mange professorer med lang akademisk karriere, professorer som praktiserer jus og tilbyr opplæring på jobb på advokatkontorer.

    • Shibuya City, Japan

    På universitetsområdet

    Institutt for privatrett dekker et bredt spekter av områder, fra grunnleggende juridisk teori i og utenfor Japan til den siste utviklingen innen spesialfelt, og er designet for å pleie juridiske spesialister med evnen til å jobbe i hjertet av fremtidens samfunn, som f.eks. : forskere med superlative forskningskapasiteter; embetsmenn som er i stand til å bidra til det internasjonale samfunnet; selskapsrettsspesialister med evnen til å løse tvister raskt og effektivt; kandidater med en omfattende forankring i juridisk teori som ønsker å fortsette til Law School; og svært erfarne og flittige internasjonale spesialistadvokater. Ved instituttet gir vi generell undervisning i brede temaer gjennom seminarer ledet av fakultetsmedlemmer som spesialiserer seg på jus, samt personlig instruksjon til hver doktorgradsstudent om hvordan man driver forskning basert på et bestemt forskningstema. Det gis omtrent 50 forelesninger i forbindelse med forskning på seminarer kjent som "General Seminar on Private Law", der flere fakultetsmedlemmer holder foredrag om aktuelle temaer (inkludert besøkende fakulteter fra utlandet) i et omnibusformat. Basert på kunnskapen som er lært der, forsker studentene på rettspresedenser og blir undervist i hvordan man skriver en avhandling i seminaret "Research Methodology", som hovedsakelig fokuserer på forskningsmetoder for referanser fra Japan, Storbritannia, USA, Frankrike, Tyskland og Asia, samt kommentarer til å skrive akademiske artikler. Deretter gir fakultetsmedlemmene forskningsinstruksjoner til studenter og hjelper dem med å fullføre oppgavene.

    • Kazo, Japan

    På universitetsområdet

    I masterprogrammet til Graduate School of Law, er graden å melde seg inn i en bestemt periode, ta kurs satt av Graduate School i tråd med utdanningens filosofi og formål og tilegne seg standard antall studiepoeng. Det er et krav for tildeling. Videre må masteroppgaven kunne tilegne seg inngående faglig kunnskap fra et bredt perspektiv og vise de avanserte evnene som kreves for forskningsevner innen studieretning eller yrker som krever høy grad av spesialisering. Fagforskningen må kunne tilegne seg et bredt spekter av akademisk kunnskap og vise de avanserte evnene som kreves for forskningsevner innen studieretning eller yrker som krever høy grad av spesialisering. Det er viktig å bestå undersøkelsen av resultatene og den avsluttende eksamenen.

    • Batam, Indonesia

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Law-programmet i Universitas Internasional Batam (MH-UIB) er et av programmene som tar sikte på å utvikle menneskelige ressurser innen lovområdet i Indonesia generelt og Kepulauan Riau-provinsen spesielt. Dette programmet produserer pålitelige og kvalifiserte fagpersoner som er kompetente i teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter.

    • Sha Tin, Hongkong

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vanlige lover er et dynamisk og spennende rettssystem som forener millioner av mennesker over hele verden i så forskjellige kulturer som Hong Kong, Singapore, England, Australia, New Zealand, Canada, India og over hele USA.