LAWSTUDIES

2 LLMs i Antitrustlov 2020

En LLM er en globalt anerkjent doktorgradsstudium. Mange programmer krever at studentene får en profesjonell grad i lov før de forfaller en Master of Laws grad. En LLM tillater studenter og fagfolk som ønsker å spesialisere seg i et bestemt lovområde for å fortsette sine studier.

Hva er en LLM i antitrustloven? Det er en Master of Laws grad som utforsker kompleksiteten i antitrust lov, som også er kjent som konkurranserett. Antitrustlover har en tendens til å forsøke å forhindre monopol eller karteller. Studenter som driver denne grad kan studere en rekke emner, inkludert økonomisk analyse, immaterielle rettigheter og forretningsrett. Dette mangfoldet av emner skyldes vanligvis at antitrustloven er et delikat samspill mellom konkurranse og økonomi.

Mange studenter på dette feltet utvikler evnen til å jobbe effektivt med andre. Dette er en ferdighet som vanligvis er nødvendig for både arbeid og arbeidsmiljø. De kan lære å konstruere klare argumenter fra mye komplisert informasjon. Evnen til å analysere informasjon og danne en klar konklusjon er verdsatt av mange arbeidsgivere. Nyutdannede utvikler ofte også sterke skriftlige ferdigheter.

LLM-programmer kan variere sterkt fra ett universitet til det neste. Som en internasjonalt anerkjent grad, tilbys den på institusjoner over hele verden. Disse og mange andre faktorer påvirker kostnadene ved oppmøte. Nå ut til universitetet du ønsker å delta på, for mer detaljert informasjon om kostnader.

Nyutdannede med en LLM i antitrustlov har en tendens til å være godt egnet til å tilby ekspertrådgivning innen immateriell og forretningslovgivning, som gir dem mulighet til å bli spesialiserte konsulenter for en rekke selskaper, advokatfirmaer eller regjeringer eller tjene med regjerings og internasjonale tilsynsorganer. Hvis enkeltpersoner passerer baren, kan de være kvalifisert til å forfølge karrierer som advokater hos bedrifter store og små i både privat og offentlig sektor.

Online programmer er tilgjengelige gjennom mange universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Antitrustlov Filter

Llm i global antitrust lov og økonomi: online

George Mason University - Antonin Scalia Law School
USA, Arlington
LLM
01 Jan 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
01 Dec 2017
Engelsk
Nettstudie

Antitrustlover påvirker direkte globaliseringen av virksomheter og kompleksiteten i den internasjonale økonomien. Antitrust advokater må engasjere seg i raskt forandrede regel ...

Les mer

LL.M. Intellektuell eiendom og konkurranserett

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Tyskland, München
LLM
01 Oct 2020
<
Heltid studier
30 Apr 2019
Engelsk
Campus

MIPLC gir en virkelig internasjonal og tverrfaglig opplevelse, takket være sine fire partnere, internasjonale fakultet og studenter fra hele verden.

Les mer