LLM grad i Antitrust Law

Topp 2 LLMs i Antitrust Law 2018/2019

En LLM er en globalt anerkjent doktorgradsstudium. Mange programmer krever at studentene får en profesjonell grad i lov før de forfaller en Master of Laws grad. En LLM tillater studenter og fagfolk som ønsker å spesialisere seg i et bestemt lovområde for å fortsette sine studier.

Hva er en LLM i antitrustloven? Det er en Master of Laws grad som utforsker kompleksiteten i antitrust lov, som også er kjent som konkurranserett. Antitrustlover har en tendens til å forsøke å forhindre monopol eller karteller. Studenter som driver denne grad kan studere en rekke emner, inkludert økonomisk analyse, immaterielle rettigheter og forretningsrett. Dette mangfoldet av emner skyldes vanligvis at antitrustloven er et delikat samspill mellom konkurranse og økonomi.

Mange studenter på dette feltet utvikler evnen til å jobbe effektivt med andre. Dette er en ferdighet som vanligvis er nødvendig for både arbeid og arbeidsmiljø. De kan lære å konstruere klare argumenter fra mye komplisert informasjon. Evnen til å analysere informasjon og danne en klar konklusjon er verdsatt av mange arbeidsgivere. Nyutdannede utvikler ofte også sterke skriftlige ferdigheter.

LLM-programmer kan variere sterkt fra ett universitet til det neste. Som en internasjonalt anerkjent grad, tilbys den på institusjoner over hele verden. Disse og mange andre faktorer påvirker kostnadene ved oppmøte. Nå ut til universitetet du ønsker å delta på, for mer detaljert informasjon om kostnader.

Nyutdannede med en LLM i antitrustlov har en tendens til å være godt egnet til å tilby ekspertrådgivning innen immateriell og forretningslovgivning, som gir dem mulighet til å bli spesialiserte konsulenter for en rekke selskaper, advokatfirmaer eller regjeringer eller tjene med regjerings og internasjonale tilsynsorganer. Hvis enkeltpersoner passerer baren, kan de være kvalifisert til å forfølge karrierer som advokater hos bedrifter store og små i både privat og offentlig sektor.

Online programmer er tilgjengelige gjennom mange universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

LL.M. immaterialrett og konkurranserett

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Campus Heltidsstudier October 2018 Tyskland Munich

Den MIPLC gir et virkelig internasjonalt og tverrfaglig erfaring, takket være sine fire partnere, internasjonale fakultetet, og studenter fra hele verden. [+]

Vårt program

Den MIPLC gir et virkelig internasjonalt og tverrfaglig erfaring, takket være sine fire partnere, internasjonale fakultetet, og studenter fra hele verden.

Med bare 38 studenter (maksimum) per år, er vårt program mye mindre enn andre. Dette garanterer intensiv interaksjon mellom studenter, professorer og ansatte, samt personlig støtte. Våre kurs er utviklet spesielt for vårt program og våre studenter.

Vårt program er:

Specialized og fullt akkreditert, og intensiv Passer for loven nyutdannede og studenter med annen bakgrunn alike Undervist på engelsk Multi-rettslige, som dekker sivil lov og sedvanerett tradisjoner og flere land Diverse med et bredt utvalg av moduler for å velge mellom Tverrfaglig, diskutere alle aspekter av IP fra de juridiske og relevante økonomiske perspektiver Gjelder, med de praktiske sidene ved IP dekket i simuleringer, case-studier, og internship Supplert med studiebesøk til European Patent Office og andre IP-organisasjoner, en valgfri studiebesøk til Washington, DC, og gjesteforelesninger og samtaler i løpet av året Et medlem av EIPIN nettverk Ligger i Europas IP Capital München vårt fakultet ... [-]

Llm i global antitrust lov og økonomi: online

George Mason University - Antonin Scalia Law School
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 år January 2019 USA Arlington + 1 fler

Antitrustlover påvirker direkte globaliseringen av virksomheter og kompleksiteten i den internasjonale økonomien. Antitrust advokater må engasjere seg i raskt forandrede regelverk og globale problemer. LLM i Global Antitrust Law & Economics gir studentene en avansert forståelse av lovene som regulerer prosessen med virksomheten konkurranse og den økonomiske analysen relevant for å forstå moderne antitrust vurdering. [+]

Oversikt

Antitrustlover påvirker direkte globaliseringen av virksomheter og kompleksiteten i den internasjonale økonomien. Antitrust advokater må engasjere seg i raskt forandrede regelverk og globale problemer. LLM i Global Antitrust Law & Economics gir studentene en avansert forståelse av lovene som regulerer prosessen med virksomheten konkurranse og den økonomiske analysen relevant for å forstå moderne antitrust vurdering.

Med den økende etterspørselen i USA og i utlandet for antitrust advokater som kan legge til rette for og forvalte fusjoner og oppkjøp på nasjonalt og internasjonalt nivå, bestemme overholdelse av økonomiske lover i utenlandske regjeringer, og støtte innsatsen til advokatfirmaer og selskaper, er Scalia Laws LLM designet for å møte den etterspørselen.... [-]