LAWSTUDIES.NO

Topp universiteter LLMs i Albania 2019/2020

En Masters of Law, mer kjent som en LLM grad, er en avansert akademisk grad utformet for å bygge videre på de ferdigheter og kunnskaper som allerede er anskaffet i en Bachelor of Laws program. Selv om det er mulig å praktisere loven uten en LLM i Albania, mange studenter finner at forfølge den ekstra kvalifisering av LLM er en verdifull erfaring for en rekke årsaker. LLM programmer har en tendens til å kreve mer fokusert studie på et spesialisert felt og de tillater elevene å utvide sitt profesjonelle nettverk i Albania og i utlandet.

LLM programmene vanligvis siste ett til to år og tilbys på deltid eller heltid ved universiteter i Albania. Forskning, en mester 's avhandling, kurs og praktisk arbeid er noen av de komponentene som vanligvis utgjør LLM pensum på skolene i Albania.LLM studenter ved akademiske institusjoner i Albania kan spesialisere seg i en rekke juridiske fagområder, og kan velge å fokusere sin forskning på skikker spesifikke områder også.

Hvis en LLM fra et universitet eller en akademisk institusjon i Albania er hva du er ute etter å øke dine karrieremuligheter med verdifulle kvalifikasjoner og ferdigheter, og bla nedover og lese mer om dine muligheter, i dag!

treff Filter

Mastergrad i internasjonal og handelsrett (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus Heltid studier Deltid 14 - 30 måneder September 2019 Albania Tirana + 1 fler

Dette programmet er fokusert på lov og juridiske rammer for det internasjonale samfunnet, samt på de store juridiske problemene rundt globale markeder.

Master of Science i en syklus svigermor med State University of Scutari Luigj Gurakuqi / Albania

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Campus Heltid studier 5 år Oktober 2019 Italia Santa Maria Capua Vetere Albania Shkodër + 2 fler

The Department of Law of the Sun, Fra år. 2016/2017, har aktivert en ny integrert studium med State University of Shkodra Luigj Gurakuqi (Albania). Kurset gir studentene mulighet til å oppnå en dobbel grad, dvs. en dobbel grad masterstudiet i rettsvitenskap.