LAWSTUDIES.NO

Beste Deltid LLMs in Tirana om Albania 2019

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

De som har en profesjonell juridisk embetseksamen kan forfølge en avansert akademisk grad i Masters of Law, som er forkortet som LLM. For å ta kurset må du ha en første grad i loven samt omfattende felterfaring. Det tilbys i en rekke land fra hele verden.

Høyere utdanning på albansk tilbys av 13 offentlige universiteter. Den siste er Universitetet i Durres, som ble åpnet i september 2006. The University of Sports i Tirana (Universiteti i. Sporteve i. Tiranës) tidligere Academy of Physical Training and Sports, fra 2010. The University of Arts en gang Academy of Fine Arts (Akademia e Arteve) fra 2011. I tillegg er det 46 private universiteter og fakulteter opererer i Albania. Alle universitetene har flere fakulteter. Den såkalte "ikke-universitet skoler " gi høyere utdanning av to år.

Turister vanligvis finne Tirana en interessant og sjarmerende by, med et livlig natteliv. Engelsk er raskt å få damp som andrespråk i Tirana med de unge, men mange eldre beboerne også snakker italiensk.

Deltid LLM studie in Tirana i Albania

treff Filter

Mastergrad i internasjonal og handelsrett (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus Heltid studier Deltid 14 - 30 måneder September 2019 Albania Tirana + 1 fler

Dette programmet er fokusert på lov og juridiske rammer for det internasjonale samfunnet, samt på de store juridiske problemene rundt globale markeder.