Filter
Master i juss
Albania Tirana Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter LLMs in Tirana i Albania 2019/2020

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

De som har en profesjonell juridisk embetseksamen kan forfølge en avansert akademisk grad i Masters of Law, som er forkortet som LLM. For å ta kurset må du ha en første grad i loven samt omfattende felterfaring. Det tilbys i en rekke land fra hele verden.

Høyere utdanning på albansk tilbys av 13 offentlige universiteter. Den siste er Universitetet i Durres, som ble åpnet i september 2006. The University of Sports i Tirana (Universiteti i. Sporteve i. Tiranës) tidligere Academy of Physical Training and Sports, fra 2010. The University of Arts en gang Academy of Fine Arts (Akademia e Arteve) fra 2011. I tillegg er det 46 private universiteter og fakulteter opererer i Albania. Alle universitetene har flere fakulteter. Den såkalte "ikke-universitet skoler " gi høyere utdanning av to år.

Turister vanligvis finne Tirana en interessant og sjarmerende by, med et livlig natteliv. Engelsk er raskt å få damp som andrespråk i Tirana med de unge, men mange eldre beboerne også snakker italiensk.

LLMs in Tirana i Albania

Les mer Minimér

treff

University of New York - Tirana (UNYT)

Dette programmet er fokusert på lov og juridiske rammer for det internasjonale samfunnet, samt på de store juridiske problemene rundt globale markeder. ... [+]

Med den voksende betydningen av verdenshandelen og det globale samfunnet, forventes økonomer, forretningsfolk og praktiserende advokater å se med nøyaktighet og tillit utover nasjonale juridiske jurisdiksjoner. Dette programmet er fokusert på lov og juridiske rammer for det internasjonale samfunnet, samt på de store juridiske problemene rundt globale markeder. Mastergrad i International og Commercial Law (LLM) ved University of New York, Tirana, i samarbeid med University of Greenwich (UK), er et tverrfaglig program åpent til både praktiserende advokater og andre fagfolk i samfunnsvitenskap, næringsliv og økonomi. LLM er designet for å møte behovene til et bredt spekter av profesjonelle post-graduates fra all faglig bakgrunn i samfunnsvitenskap, inkludert økonomi, næringsliv og lov. Nyutdannede vil være utstyrt med de ferdighetene som kreves for en rekke karriere innen internasjonal lov. Etter ferdigstillelse vil kandidater kunne: • Forstå de materielle juridiske prinsippene i offentlig internasjonal og bedriftsrett • Forstå de materielle juridiske prinsippene i et valgt studieområde som tilbys innenfor programmet; • Presentere funn og konklusjoner ved hjelp av et selvstendig faglig forskning.... [-]

Albania Tirana
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
14 - 30 måneder
Campus
Les mer på norsk