Deltid LLM i Albania

Topp Deltid LLMs i Albania

LLM

En LL.M. er det første skrittet mot akademikere i mange land. Den presenterer mange muligheter til å spesialisere seg i et bestemt felt eller til å foreta grundige undersøkelser. Det kan også være gunstig i å skaffe en doktorgradsnivå utdannet jurist.

De som har en profesjonell juridisk embetseksamen kan forfølge en avansert akademisk grad i Masters of Law, som er forkortet som LLM. For å ta kurset må du ha en første grad i loven samt omfattende felterfaring. Det tilbys i en rekke land fra hele verden.

Høyere utdanning på albansk tilbys av 13 offentlige universiteter. Den siste er Universitetet i Durres, som ble åpnet i september 2006. The University of Sports i Tirana (Universiteti i. Sporteve i. Tiranës) tidligere Academy of Physical Training and Sports, fra 2010. The University of Arts en gang Academy of Fine Arts (Akademia e Arteve) fra 2011. I tillegg er det 46 private universiteter og fakulteter opererer i Albania. Alle universitetene har flere fakulteter. Den såkalte "ikke-universitet skoler " gi høyere utdanning av to år.

Deltid LLM studie i Albania

Les mer

Mastergrad i internasjonal og handelsrett (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus Deltid 14 - 30 måneder September 2019 Albania Tirana

Dette programmet er fokusert på lov og juridiske rammer for det internasjonale samfunnet, samt på de store juridiske problemene rundt globale markeder. [+]

Med den voksende betydningen av verdenshandelen og det globale samfunnet, forventes økonomer, forretningsfolk og praktiserende advokater å se med nøyaktighet og tillit utover nasjonale juridiske jurisdiksjoner. Dette programmet er fokusert på lov og juridiske rammer for det internasjonale samfunnet, samt på de store juridiske problemene rundt globale markeder. Mastergrad i International og Commercial Law (LLM) ved University of New York, Tirana, i samarbeid med University of Greenwich (UK), er et tverrfaglig program åpent til både praktiserende advokater og andre fagfolk i samfunnsvitenskap, næringsliv og økonomi. LLM er designet for å møte behovene til et bredt spekter av profesjonelle post-graduates fra all faglig bakgrunn i samfunnsvitenskap, inkludert økonomi, næringsliv og lov. Nyutdannede vil være utstyrt med de ferdighetene som kreves for en rekke karriere innen internasjonal lov. Etter ferdigstillelse vil kandidater kunne: • Forstå de materielle juridiske prinsippene i offentlig internasjonal og bedriftsrett • Forstå de materielle juridiske prinsippene i et valgt studieområde som tilbys innenfor programmet; • Presentere funn og konklusjoner ved hjelp av et selvstendig faglig forskning.... [-]