LAWSTUDIES.NO

LLMs 2020 i Afrika

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

De som har en profesjonell juridisk embetseksamen kan forfølge en avansert akademisk grad i Masters of Law, som er forkortet som LLM. For å ta kurset må du ha en første grad i loven samt omfattende felterfaring. Det tilbys i en rekke land fra hele verden.

Selv om du velger Øst-Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, land of Teranga eller Sør-Afrika, med sine brede muligheter til å suge inn og tjene, forskning i Afrika vil være overveldende.

LLM i Afrika

treff Filter

Master of Laws

Cavendish University Uganda
Campus Deltid 2 år Kontakt skolen Uganda Kampala

Master of Laws (LLM) er et toårig deltidsprogram med intensiv studie som gir studentene mulighet til å utdype sin kunnskap og forståelse av loven. LLM har fire spesialiseringer: Natural Resource Law; Forretningsjuss; Internasjonal menneskerettighetsloven og folkeretten. Dette programmet er utformet for å møte de utfordrende utfordringene i det juridiske yrke.

Masters i rettssaker og voldgiftssaker

Catholic University of Central Africa
Campus 2 år Februar 2020 Kamerun Yaounde

Målet med opplæringen er å trene advokater i rettssaker og voldgiftssaker.

Master of Laws

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA
Campus Heltid studier 2 år Februar 2020 Tanzania Mwanza

LLM

Adekunle Ajasin University
Campus Heltid studier Deltid Mars 2020 Nigeria Nigeria Online

LL.M og Ph.D Degree Program i følgende områder av spesialiseringer: Privat og eiendomsrett; Kommersiell og industriell lov; Offentlig rett; Juridisk Lov og Internasjonal Lov.

LLM i lov

Igbinedion University, Okada
Campus Heltid studier Mars 2020 Nigeria Benin City

The Law Programme er skreddersydd etter National University Kommisjonens retningslinjer som understreker behovet for jurister til å være kunnskapsrik i andre felt av menneskelig streben, for eksempel psykologi, økonomi, filosofi, etc., for å få fullt utbytte analysere og forstå den viktige rollen denne loven spiller i den nigerianske Society spesielt og hele menneskeheten generelt.

internasjonal forretningsjus, LLM

Middlesex University Mauritius
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Mauritius Vacoas-Phoenix

Dette høyt ansett kurset gir valgmuligheter og fleksibilitet. Undervisningen strategi er innovativ og tillater deg å forfølge områder som er av spesiell interesse for deg. Kurset har en internasjonal orientering og har tiltrukket seg studenter fra hele verden siden den ble etablert.

LLM av kurs og forskningsrapport (LLM)

University of the Witwatersrand
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 finn din doctor juris Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Den LLM-programmet er egnet for jurister og juridiske fagfolk som er interessert i forskning og skriving, og som har tid, så vel som evne til å påta seg ganske omfattende juridisk forskning på høyt faglig nivå. På grunn av den krevende natur forskningsdelen, er innreise til programmet begrenset til søkere med en utmerket akademisk bakgrunn i LLB. Men det finnes alternative ruter opptakskrav for søkere som er i stand til å demonstrere sin egnethet for programmet.

LLM i forsikringsrett

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Er du interessert i forsikringsbransjen og hvordan den fungerer i Sør-Afrika? Vil du vite hvordan forsikringsprodukter fungerer i finanssektoren? Ønsker du å få sakkyndig kunnskap om spesialiserte forhold knyttet til rettssaker?

LLM i Master of Laws avhandling

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 1 - 3 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Hensikten med denne kvalifikasjonen er å la en student demonstrere gjennom forskningstrening en evne til å mestre på et avansert nivå den nåværende tilstanden av spesialisert kunnskap om et gitt emne innenfor en bestemt gren av loven og å gi en god opplæring i forskningsmetoder.

LLM i skattelov

University of Johannesburg
Campus Deltid 2 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg

Skattelovene har blitt stadig mer kompliserte det siste århundret. Det har nylig blitt innført flere og flere tiltak mot unngåelse for å dempe effektiviteten av skatteunngåelsesstrukturer, og dermed øke volumene av avgiftsbestemmelser som gjelder daglige forretningstransaksjoner. Master's in Tax Law er en strukturert kvalifikasjon som er ment å gi kandidater en dyptgående forståelse av skattekjernen samt utvikle skatteregler i Sør-Afrika og i det internasjonale samfunnet.

LLM i arbeidsrett

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

LLM i arbeidsrett (ett års heltidsstudium eller to års deltidsstudier) gir studentene en mulighet til å utvikle sin intellektuelle og teoretiske kompetanse på et avansert nivå og å styrke deres evne til å forstå arbeidsretten fra et kritisk synspunkt analyse av de underliggende prinsippene.

LLM i internasjonal lov

University of Johannesburg
Campus Heltid studier 1 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg

Er du interessert i aktuelle saker? Appellerer ideen om å studere folkerett i den mest livlige byen i Afrika? Ønsker du å studere videre i et levende og dynamisk rettsfelt?

LLM i internasjonal handelslov

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

LLM i internasjonal handelsrett ved University of Johannesburg (flaggskipsprogrammet for Det juridiske fakultet) er designet for å bli fullført av studenter på heltid i løpet av ett år og av deltidsstudenter over to år.

LLM i immateriell rett

University of Johannesburg
Campus Heltid studier 2 uker Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg

Denne LLM har som mål å gi studenten de nødvendige verktøyene for å navigere i IP-landskapet og skape bevissthet om fallgruver eller muligheter som kan presentere seg.

LLM i utarbeidelse og tolkning av kontrakter

University of Johannesburg
Campus Heltid studier 2 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg

Er du interessert i å forhandle, utarbeide og utføre kontrakter? Har appellen til ideen om å studere kontraktsrett i Sør-Afrikas livlige kommersielle knutepunkt deg? Vil du tilegne deg kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i utarbeidelsen av kontrakter?