LAWSTUDIES.NO

LLMs i Administrativ jusstudier i USA

LLM er latin for legum Magister, betegner Master of Laws. Våre Master of Laws (LL.M.) Program i amerikansk lov er en ettårig graduate program. Utenlandske loven nyutdannede som fullfører programmet tildeles graden "LL.M. i amerikansk lov."

Administrative Law Studies omfatter en bestemt lovgren som kan dekke flere ulike typer rettspolitikk og prosedyre. For eksempel kan lov om sosial sikkerhet, offentlig rett og miljølov alle falle under denne kategorien.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

LLM program i Administrativ jusstudier i USA

16 Resultater i Administrativ jusstudier, USA Filter

Online Master of Laws in Taxation

Washington University School of Law
Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA St. Louis

Washington Universitys online skatt LL.M. gir studentene en omfattende oversikt over føderal, statslig og lokal skattelov og forbereder dem til å hjelpe kundene å identifisere og løse komplekse skatteproblemer.

LL.M. helserett og politikk

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA Hempstead

Law og politikk direkte påvirke multitrillion-dollar helsesektoren og folket den betjener.

Graduate Program I Banking Og Finansiell Lov

Boston University School of Law
Campus Heltid studier Deltid 2 - 8 semestre Kontakt skolen USA Boston + 1 fler

The Graduate Program i Banking og Financial Law er det eldste LLM programmet av sitt slag i USA.

LL.M., djs, og ph.d., i lover og retningslinjer som profesjonelle sertifikater

Cambridge Graduate University
Campus September 2020 USA Cambridge

Cambridge Graduate University College of Law, personvern og globale studier har en enestående faglig program, og tilbyr rett og politikk Masters og doktorgrader - LL.M., Masters i

LL.M. Lov om offentlige anskaffelser

George Washington University, Law School
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Januar 2020 USA Washington + 2 fler

Når verdensmarkedet blir mer flytende og integrert, blir kunnskap om internasjonale og sammenlignende offentlige anskaffelser stadig viktigere. Utviklingen av Verdens handelsorganisasjon har gitt ny dialog om rollen som offentlige anskaffelser for både utviklingsland og utviklede land. Våre mangfoldige kurstilbud og ekspert på heltid og tilleggsfaglig fakultet styrker fremtidens ledere og beslutningstakere i oppkjøpssamfunnet her og i utlandet.

Generell LL.M.

George Washington University, Law School
Campus Heltid studier Deltid 1 år Januar 2020 USA Washington + 1 fler

General LL.M. programmet lar studenten designe sitt eget studiekurs for å undersøke en rekke spørsmål i amerikansk rett.

Online LLM / Financial Compliance og Risk Management

Albany Law School
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år September 2020 USA Albany + 1 fler

Albany Law School ligger i hovedstaden i New York, som er vert for en av de største finanssentrene i verden. Vårt program for finansiell compliance og risikostyring utnytter denne plasseringen for å gi den høyeste kvaliteten på opplæringen som er utviklet for å fremme karrieren til arbeidende fagfolk.

LLM: compliance og risikostyring

Thomas Jefferson School of Law
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år September 2020 USA San Diego + 1 fler

Studentene skal lære om finansiell kontroll for finansinstitusjoner, og også reduksjon av risiko. Med den økende statlig regulering på området, er dette et voksende område av sysselsetting og en moden tid til å få kunnskap i arenaen.

Llm (master of laws)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA New York Hellas Aten Romania Bucuresti Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Egypt Kairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Kypros Kypros online + 25 fler

Universitetet i South Wales LLM kurs gir deg en fleksibel tilnærming til høyere studier, hvor du kan skreddersy masterprogrammet ditt for å dekke dine spesifikke behov og karriere. Du kan utforske et bredt spekter av juridiske fag, herunder handelsrett, internasjonal handelslov, konkurranserett, arbeidsrett og immateriell rett.

Master of Laws (LL.M.) i lov og regjering

American University Washington College of Law
Campus Heltid studier Deltid 2 - 3 semestre September 2020 USA Washington + 1 fler

I hjertet av Washington DC, LL.M. i programmet for lov

Master of Laws (LLM) - Bar Track

Loyola Law School
Campus Heltid studier 1 år August 2020 USA Los Angeles

Bar Track LLM er designet for studenter interessert i å fullføre en LLM grad som en måte å bli kvalifisert til å sitte for Bar eksamen i California og / eller New York. Loyola har en av de høyeste barpassasjene i California, og fakultetet har lang erfaring med å trene studenter til barprøven. Våre Bar Track LLM benytter seg av denne erfaringen og tilbyr våre studenter et unikt studium, opprettet ved å huske på de spesifikke utfordringene som utenlandske jurister opplever når de forbereder barprøven.

LL.M. i underholdning

Southwestern Law School
Campus Heltid studier Deltid 1 - 4 år September 2020 USA Los Angeles + 1 fler

Southwestern tilbyr det mest omfattende post-JD studieprogram som fører til Master of Laws (LL.M.) grad i underholdnings- og medielovgivning i landet. Under loven av lovskolens Donald E. Biederman underholdnings- og medierett institutt, forbereder sørvest for tiden advokater og nye jurister fra utlandet for å trene i kreative næringer som film, tv, musikk, teater, reklame, sport og nyhetsmedier. Denne LL.M.

LLM i amerikansk lov

University of the Pacific
Campus Heltid studier Januar 2020 USA Sacramento

LLM i amerikansk lov og politikk er utformet spesielt for internasjonale advokater eller juridik kandidater som søker en generell introduksjon til USAs lov. Du vil studere grunnlaget for amerikansk lov, og være forberedt på å demonstrere kunnskap om amerikansk lov til ansatte og kunder.

Llm i global antitrust lov og økonomi: online

George Mason University - Antonin Scalia Law School
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen USA Arlington + 1 fler

Antitrustlover påvirker direkte globaliseringen av virksomheter og kompleksiteten i den internasjonale økonomien. Antitrust advokater må engasjere seg i raskt forandrede regelverk og globale problemer. LLM i Global Antitrust Law & Economics gir studentene en avansert forståelse av lovene som regulerer prosessen med virksomheten konkurranse og den økonomiske analysen relevant for å forstå moderne antitrust vurdering.

Master of Laws (LLM)

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Campus Heltid studier 1 år September 2020 USA Honolulu

LLM (Master of Laws) Program ved University of Hawaii er et ettårig studium av det amerikanske rettssystemet.