LAWSTUDIES

Deltid LLMs i Administrativ jusstudier i San Diego USA 2020

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

San Diego er den viktigste byen i provinsen California, som ligger ved kysten av Stillehavet. San Diego er regnet som en av de mest literate byer i USA. En undersøkelse viser at om lag 41 prosent av den enkelte på eller over 25 år er minst bachelorgrad holder.

Deltid LLM i Administrativ jusstudier i San Diego i USA

1 Resultater i Administrativ jusstudier, San Diego Filter

LLM: compliance og risikostyring

Thomas Jefferson School of Law
LLM
sep. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Studentene skal lære om finansiell kontroll for finansinstitusjoner, og også reduksjon av risiko. Med den økende statlig regulering på området, er dette et voksende område av ...

Les mer