LAWSTUDIES

LLMs i Administrativ jusstudier i Tyskland

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

Deltakelse i Administrative Law Studies er ofte en fin måte å øke sin kunnskap om regler og retningslinjer om utdanning og andre aspekter av lokale myndigheter. Generelt er det også en flott mulighet til å forbedre sin skriveferdighet betydelig.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

LLM i Administrativ jusstudier i Tyskland

3 Resultater i Administrativ jusstudier, Tyskland Filter

LL.M. Intellektuell eiendom og konkurranserett

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Tyskland, München
LLM
01 Oct 2020
<
Heltid studier
30 Apr 2019
Engelsk
Campus

MIPLC gir en virkelig internasjonal og tverrfaglig opplevelse, takket være sine fire partnere, internasjonale fakultet og studenter fra hele verden.

Les mer

LL.M. i International Banking, Securities

Institute for Law and Finance
Tyskland, Frankfurt
LLM
01 Oct 2020
<
Heltid studier
15 May 2019
Campus

Nyutdannede fra Asia som har en første grad i lov, næringsliv eller økonomi, og som har gode akademiske poster, er kvalifisert til å søke om å bli med i vår LL.M. Internasjona ...

Les mer

Master of Laws in Competition

Leuphana University of Luneburg
Tyskland, Lüneburg + 11 Mer
LLM
01 Oct 2020
<
Nettstudier & Campus kombinert
<
Heltid studier
<
3 semestre
15 Aug 2019
Engelsk
Nettstudier & Campus kombinert
Campus
Nettstudie

LL.M. blandet læringskonkurranse og regulering Masters ble lansert av Leuphana Professional School i 2013. Dette programmet gir fagfolk en unik mulighet til å spesialisere seg ...

Les mer