Filter
Master i juss
Luxembourg Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Administrativ jusstudier i Luxembourg

En LL.M. er det første skrittet mot akademikere i mange land. Den presenterer mange muligheter til å spesialisere seg i et bestemt felt eller til å foreta grundige undersøkelser. Det kan også være gunstig i å skaffe en doktorgradsnivå utdannet jurist.

Administrative Law Studies omfatter en bestemt lovgren som kan dekke flere ulike typer rettspolitikk og prosedyre. For eksempel kan lov om sosial sikkerhet, offentlig rett og miljølov alle falle under denne kategorien.

Luxembourg, offisielt Storhertugdømmet Luxembourg, er et land i Vest-Europa, grenser til Belgia, Frankrike og Tyskland.

LLM i Administrativ jusstudier i Luxembourg

Les mer Minimér

1 Resultater i Administrativ jusstudier, Luxembourg

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance

Master en Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) er en av de fremste programmene på dette feltet som tilbys på kontinentalt Europa. Investeringsfondets lovvalg i an ... [+]

Handle om

Master en Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) er en av de fremste programmene på dette feltet som tilbys på kontinentalt Europa. Investeringsfondets lovvalg i andre semester i andre år er en juridisk kvalifikasjon unik i Europa.

Mesteren fokuserer på studiet av tre viktige søyler - lov om banklovgivning, verdipapirer og kapitalmarkeder og lov om investeringsfond - eller lov om kollektiv investering (CIS) - innenfor rammen av EUs lov, luxembourgsk lov og sammenlignende lov.

Læringsgruppen omfatter akademikere og anerkjente utøvere, spesialisert på bank- og finanslov.

Utnytte moderne og interaktive undervisningsmetoder, blande individuell studie og samarbeid, kombinerer programmet oppkjøpet av grunnleggende konsepter i første semester og deres praktiske anvendelse i andre semester gjennom case-basert læring utviklet av utøvere.... [-]

Luxembourg Luxembourg City
September 2020
Engelsk,Fransk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk