LAWSTUDIES.NO

Beste skoler Deltid LLMs in Salzburg fra Østerrike 2019

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov.

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

Østerrike vil eksponere studentene til en rekke dette landet 's "outstanding " kultur. Østerrike er et utmerket utenlandsopphold valg for studenter med interesse for det tyske språket.

Høyskoler og universiteter har vært voksende i denne byen, i den siste tiden. For eksempel, spesialiserer Salzburg University, som deler et navn med denne byen, for det meste om studier i utlandet programmer. Studentene selv fra USA kommer hit for å studere.

Deltid LLM program in Salzburg i Østerrike

treff Filter

mester i forretningsjuss (MBL)

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deltid 3 semestre October 2019 Østerrike Salzburg

Endrede markedsforhold og konkurransedyktige betingelser, har jobbmuligheter for advokater i de siste årene satt sitt preg. Forårsaket av unnlatelse av offentlig sektor, nye ...