Filter
Master i juss
Østerrike Salzburg Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste skoler Deltid LLMs in Salzburg fra Østerrike 2019

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov.

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

Østerrike vil eksponere studentene til en rekke dette landet 's "outstanding " kultur. Østerrike er et utmerket utenlandsopphold valg for studenter med interesse for det tyske språket.

Høyskoler og universiteter har vært voksende i denne byen, i den siste tiden. For eksempel, spesialiserer Salzburg University, som deler et navn med denne byen, for det meste om studier i utlandet programmer. Studentene selv fra USA kommer hit for å studere.

Deltid LLM program in Salzburg i Østerrike

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Østerrike
Salzburg
Studietype
Pacing
SMBS - University of Salzburg Business School

Endrede markedsforhold og konkurransedyktige betingelser, har jobbmuligheter for advokater i de siste årene satt sitt preg. Forårsaket av unnlatelse av offentlig sektor, ... [+]

Master of Business Law (MBL)

En etablert universitet program for bedriftens advokater med en ny læreplan!

&nbsp

Endrede markedsforhold og konkurransedyktige betingelser, har jobbmuligheter for advokater i de siste årene satt sitt preg. Forårsaket av unnlatelse av offentlig sektor, nye, fremtidsrettede yrkesfaglig felt i skjæringspunktet mellom jus og økonomi. Høyre er det Postgraduate Course "Master of Business Law", som er allerede forberedt for 2000 økonomiske fremtid advokater for de ulike oppgaver innen ledelse og forretningsjuss arbeidsfelt.

&nbsp

Behovet for kompetente økonomiske advokater som tar på økt lederansvar i bedriftene stiger: advokater med forretningsjuss ekspertise er etterspurt i å håndtere nivåer og personell avdelinger så vel som krever store advokatfirmaer stadig økonomi av juridisk kompetanse og ledelse. For disse utfordringene, studiene gir bare jus et generelt grunnlag. Mål av "MBL" er å formidle en dyp økonomisk og juridisk orientert lederutdanning med høy praktisk relevans. Masterprogrammet kan gjennomføres på deltid i helger og avsluttes med den akademiske graden "Master of Business Law" ved Universitetet i Salzburg fra. Den internasjonalt anerkjente tittelen "MBL" åpner attraktive karrieremuligheter på nasjonale og internasjonale juridiske arbeidsmarkedet. ... [-]

Østerrike Salzburg
Oktober 2019
Deltid
3 semestre
Campus
Les mer på norsk