Deltid LLM program i Østerrike

Topp Deltid LLMs i Østerrike

LLM

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

En LLM kan du lovlig arbitrasje tussles i alle felt av karrieren spesialisering. En Master of Law gir vell av kunnskap, kan de fleste som oppgraderer fra denne graden spesialister på alle felt av juridiske forsvar.

Hvis du tenker på å fremme din utdanning i en institusjon, der faglig dyktighet er overholdt da Østerrike tilbyr det beste reisemålet. Disse institusjonene er forskningsbasert og dermed gjør elevene til å få ideer om hvordan løse virkelige problemer.

Deltid LLM program i Østerrike

Les mer

mester i forretningsjuss (MBL)

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deltid 3 semestre October 2019 Østerrike Salzburg

Endrede markedsforhold og konkurransedyktige betingelser, har jobbmuligheter for advokater i de siste årene satt sitt preg. Forårsaket av unnlatelse av offentlig sektor, nye ... [+]

Master of Business Law (MBL)

En etablert universitet program for bedriftens advokater med en ny læreplan!

&nbsp

Endrede markedsforhold og konkurransedyktige betingelser, har jobbmuligheter for advokater i de siste årene satt sitt preg. Forårsaket av unnlatelse av offentlig sektor, nye, fremtidsrettede yrkesfaglig felt i skjæringspunktet mellom jus og økonomi. Høyre er det Postgraduate Course "Master of Business Law", som er allerede forberedt for 2000 økonomiske fremtid advokater for de ulike oppgaver innen ledelse og forretningsjuss arbeidsfelt.

&nbsp

Behovet for kompetente økonomiske advokater som tar på økt lederansvar i bedriftene stiger: advokater med forretningsjuss ekspertise er etterspurt i å håndtere nivåer og personell avdelinger så vel som krever store advokatfirmaer stadig økonomi av juridisk kompetanse og ledelse. For disse utfordringene, studiene gir bare jus et generelt grunnlag. Mål av "MBL" er å formidle en dyp økonomisk og juridisk orientert lederutdanning med høy praktisk relevans. Masterprogrammet kan gjennomføres på deltid i helger og avsluttes med den akademiske graden "Master of Business Law" ved Universitetet i Salzburg fra. Den internasjonalt anerkjente tittelen "MBL" åpner attraktive karrieremuligheter på nasjonale og internasjonale juridiske arbeidsmarkedet. ... [-]