LLM [lovkonvertering]

Generelt

Programbeskrivelse

LLM [Law Conversion] er ideell for ikke-juridiske kandidater å konvertere til en karriere i loven. Fra kvalifiserte advokater, barristers og dommere får du en praktisk rettslig grunn.

Rekrutterere søker aktivt studenter med et mangfoldig utvalg av overførbare ferdigheter, med mange bedrifter som rekrutterer halvparten av sine praktikanter fra en ikke-lovlig (GDL) bakgrunn. LLM [Law Conversion] sikrer at du kan demonstrere høyere kompetanse når du søker om opplæringskontrakter og pupilleringer, ved å fokusere på forskning og sikre at du har mulighet til å anvende loven i praksis.

Etter vellykket gjennomføring kan du gå videre til Legal Practice Course (LPC) hvis du vil bli advokat eller Bar Professional Training Course (BPTC) hvis du tar sikte på å bli advokat. I tillegg skal studentene også uteksaminere seg med en internasjonalt anerkjent frittstående masterkompetanse

Den LLM [Law Conversion] er tildelt av BPP University og oppfyller kravene til ferdigstillelse av akademiske scenen som fastsatt av advokatforetaket (SRA) og Bar Standards Board (BSB).

Nøkkelinformasjon

 • Stipendier og finansieringsmuligheter tilgjengelig, inkludert Student Loans Company postgraduate lån finansiering
 • Dra nytte av våre sterke lenker med det juridiske yrket gjennom vårt årlige program for nettverksarrangementer og karriereveiledning
 • Spesialist juridisk karriere råd fra det øyeblikket du aksepterer din plass og opptil 12 måneder etter at du har fullført studiene
 • Komplementere dine studier med ekstra-curricular aktiviteter som strekker seg over mooting, debatt og pro bono arbeid.
 • Fleksibel studie som passer din tidsplan: heltid eller deltid
 • Legg til verdi og fokus på din LLM [Law Conversion] ved å delta på gratis ekstra workshops som drives av veiledere i forbindelse med advokatfirmaer for å sikre at du er ferdig klar, som kulminerer i vår svært vellykkede ansettelsesuke.
 • Bli involvert i praktisk juridisk arbeid med vårt prisbelønte pro bono senter
 • Garantert sted på LPC eller LLM Legal Practice (Solicitors)
 • Lær om spesialistområder med praksis med våre valgfrie forelesninger og workshops, inkludert vår ekstra leseserier, inkludert selskapsrett, immateriell rett og lov i byen og våre ferdigheter i praksis-workshops, inkludert juridisk skriving, juridisk forskning og kundeintervjuer

Hvordan programmet læres

Vår LLM [Law Conversion] kan studeres på heltid eller deltid, for å gi deg fleksibilitet rundt tidligere forpliktelser. Du vil bli undervist av kvalifiserte veiledere som inkluderer advokater, barristers og dommere som kan bidra til å utvikle din juridiske karriere. Mange av våre veiledere fortsetter å øve og ha lenker til kamre, advokatfirmaer og interne lag på alle nivåer.

Kurset er undervist på masternivå, slik at du kan bygge videre på ferdighetene som er oppnådd i løpet av forrige studiestudium. Med vekt på uavhengig forskning, vil du ha muligheten til å utvikle avanserte ferdigheter, kommersiell bevissthet og spesialkunnskap som det juridiske yrket krever.

For å sikre din suksess, leverer vi alle verktøyene du trenger før du starter programmet. Alle studiemateriell, inkludert tekst og casebooks, er inkludert i avgiften og alle ressurser og har elektroniske ekvivalenter.

Levering fra ansikt til ansikt

Vår LLM [Law Conversion] leveres med en kombinasjon av ansikt til ansikt og onlineundervisning. Hver uke vil du delta i live online forelesninger som gir en oversikt over det aktuelle temaområdet, inkludert nøkkelprinsipper, kontroverser og debatter sammen med andre teorier. Hver sesjon leveres live av en veileder og støttes av en annen veileder som er i stand til å svare på spørsmål og engasjere seg med studenter i sanntid. Hvert foredrag er innspilt og gjort tilgjengelig på vårt virtuelle virtuelle læringsmiljø, slik at du kan gjenopprette temaer når som helst.

Hver online forelesning ledsages av et to-timers to-dagers seminar. Dette kan enten være online eller ansikt mot ansikt, avhengig av modulen. Seminarer leveres i grupper på ikke mer enn 18 studenter, og lar deg sette teori i praksis. Ved å bruke casestudier møter du virkelige situasjoner du kan møte i praksis og arbeider sammen for å utvikle og evaluere både muntlige og skriftlige argumenter. Du vil forbedre din evne til å analysere en sak og trekke dine egne konklusjoner for å gi råd til en klient.

LLM er et master nivå program som krever engasjement for å lykkes. Vi anbefaler at du dedikerer gjennomsnittlig 40 timer per uke, inkludert 12 timers kontakttid og fire timers seminarforberedelse sammen med uavhengig studie.

Valgfrie forelesninger og workshops

For å sikre at du er karriere klar, får du tilgang til en rekke ekstra forelesninger og workshops for å gi deg kanten i intervjuer. Høydepunkter inkluderer:

The Extra Series: flere serier av spesialist lov forelesninger inkludert selskapsrett, immateriell rett og folkerett. Forelesninger leveres av nåværende utøvere, eksterne akademikere og veiledere for å gi deg en akademisk forståelse og praktisk innsikt i sentrale områder av juridisk praksis. Dette gjør det mulig å demonstrere mer kompetanse enn andre kandidater.

Ferdigheter i praksis: En rekke faglige ferdigheter verksteder utviklet med ledende byfirmaer, med ferdigheter som juridisk skriving, juridisk forskning og personlige presentasjonsferdigheter. Disse verkstedene leveres av eksterne trenere og veiledere.

Mandarin kinesisk: få et innblikk i språket som brukes i et av verdens viktigste markeder med gratis mandarin kinesisk leksjoner (kun i London).

Når det er mulig, er valgfrie forelesninger og workshops også tilgjengelig på vår VLE følgende leveranse.

Vær oppmerksom på: forelesningene og workshops for ekstra serien og ferdigheter i praksis varierer fra sentrum til sentrum, da de drives av studentinteresser og etterspørsel. De leveres enten i sentrum eller via Online Classroom Live, avhengig av startdato, beliggenhet og modus.

Spesialist Karriere Råd

Vår spesialistkarriere er tilgjengelig for støtte og veiledning fra det øyeblikket du godtar stedet, inntil 12 måneder etter at du har fullført studiene hos oss. Med vår en-til-en-støtte, gir vi deg kanten når det gjelder å få en opplæringskontrakt eller pupillage. Du har alt du trenger, inkludert tilgang til vår ledige database, råd om utfylling av søknadsskjemaer, intensiv intervju coaching, arbeidsgiverforskning og nettverksmuligheter med topp firmaer.

Du har også tilgang til:

 • Søknad vurderinger for opplæringskontrakter eller plasseringer i advokatfirmaer, selskaper og ikke-for-profit sektor
 • Støtte med å undersøke bedrifter
 • Råd om CV og dekkbrev
 • Hjelp til å forberede evalueringssenter
 • Råd om alternativ karriere

Du vil aldri forlate en rådsession tomhendt. Sammen hjelper vi deg med å utarbeide en karrierehandlingsplan som beskriver trinnene du bør ta for å oppnå dine karrieremål

Prisbelønte Pro Bono

Vår prisbelønte Pro Bono Center lar deg delta i et bredt spekter av juridiske råd og utdanningsprosjekter under tilsyn av kvalifiserte advokater. Dette gir deg en uovertruffen mulighet til å jobbe med konkrete saker på en rekke områder. Pro bono kan gi verdifull trening i virkelige situasjoner som utfyller klasseromundervisningen du mottar hos oss.

Vår Pro Bono Center er et utmerket sted å begynne å praktisere dine juridiske og praktiske ferdigheter i et støttende miljø. Det finnes et bredt spekter av prosjekter, inkludert:

 • Bemanning en arbeidslov rådgivning linje
 • Levering av juridiske opplæringspresentasjoner i skolene
 • Fengsler og hjemløse sentre
 • Undersøker tilfeller av fanger som har mistet alle rett til å klage

Når du begynner på studiene, vil du høre fra Pro Bono Center om de forskjellige prosjektene og hvordan du registrerer deg.

Koble deg til det juridiske yrket

Vi jobber med over 200 organisasjoner som leverer juridiske tjenester. Disse inkluderer lokale råd, interne lag på multinasjonale selskaper og advokatfirmaer over hele linjen. Noen av disse inkluderer magiske sirkelfirmaer, kommersielle giganter, nisjebyråer og navnene du gjenkjenner på high street. Så du kan stole på at vi er koblet til de riktige personene for å hjelpe deg med å utvikle din karriere.

Adgang

Utdanningsbakgrunn

Studenter som ønsker å studere LLM [Law Conversion] vil kreve:

 • Minst 2: 1 æresgrad i et emne fra en anerkjent britisk institusjon (eller tilsvarende)
Engelsk Språkkrav

Hvis ditt morsmål ikke er engelsk, trenger du et IELTS-nivå 6.5 (totalt) eller tilsvarende, pluss minst 6,0 i alle komponenter i tillegg til de ovennevnte opptakskravene.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Les mer

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Minimér
Manchester , London , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Mer Mindre