LLM i internasjonal menneskerettighetslov og utvikling

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Menneskerettigheter og loven er et stort vekstområde som utvikler seg og ekspanderer som svar på nye utviklinger, trusler og evolusjon i vår tenkning som et samfunn. Det har stor betydning for store globale utfordringer som krig, terrorisme, kjønn, migrasjon og klimaendringer, og grensesnittet er ganske betydelig med konsekvenser fra vitenskap og innovasjon.

Denne nye LLM i menneskerettigheter og utvikling er utformet for å gi deg en forståelse av menneskerettighetene i sin flerlagsform, med en kritisk vekt på komplementariteten med utviklingen.

Kurset tilbyr et bredt spekter av moduler som er moderne, akademisk strenge og ferdighetsorientert. Du vil få kjennskap til den bredere kontekstrammen og -politikken på dette feltet, samtidig som du har fleksibilitet til å skreddersy din grad for å passe dine interesser og karriereforutsetninger ved å velge fra en rekke spesialiserte menneskerettighetsloven og utviklingsmoduler.

Rankings

University of Bradford er rangert 301-400 i verden for Business and Economics i 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Inntakskrav

 • 2: 2 eller høyere i et emne, eller relevant arbeidserfaring på kandidatnivå.

Engelskspråklige krav

 • IELTS ved 6,5 eller tilsvarende med minst 5,5 i hver deltest.

Hvis du ikke oppfyller IELTS-kravet, kan du ta en engelskspråklig kurs på University of Bradford .

Hva du vil studere

En intensiv 2-ukers induksjon ved begynnelsen av kurset sikrer at alle studenter, inkludert de som ikke er juridiske og / eller internasjonale bakgrunner, blir undervist i kjernebegreper og faglige ferdigheter som er nødvendige for å oppnå læringsutbytte.

Studentene tar 180 studiepoeng av moduler som består av et undervist element på 120 studiepoeng, og en 60 studiepoeng.

Studentene vil bli pålagt å ta 40 studiepoeng kjernemoduler som dekker emner om prinsipper for regulering og håndheving, og bærekraftig utvikling i næringsliv og samfunn som vil utforske kjernefag og gi den nødvendige bakgrunnen og bredere sammenheng med studiet av dette emnet.

I tillegg skal studentene ha 60 studiepoeng moduler fra følgende oppgaver (20 studiepoeng hver), som gir spesiell og grundig kunnskap innen spesialiserte aspekter av menneskerettigheter og utvikling:

 • Offentlig folkerett
 • Internasjonal menneskerettighetsloven
 • Internasjonal humanitær rett
 • Kjønnslov
 • Migrasjon og asyllov
 • Fredsbevarende og fredsbygging
 • Menneskerettigheter og miljø
 • Styring for utvikling

Den endelige 20-kreditt-modulen i LLM i International Commercial Law er et valgfag som enten kan velges fra listen ovenfor, fra et bredere utvalg av postgraduate moduler fra juridisk skole eller fra andre avdelinger som School of Management.

Vær oppmerksom på at for 2020-oppføring kan modulinformasjonen endres.

moduler

Kjerne

 • Grunnlag for lov og ferdigheter (LAW7029-R)
 • Bærekraftig utviklingsrett i moderne virksomhet og samfunn (LAW7030-B)
 • Regulatory Theory and Practice (LAW7035-B)
 • LLM Dissertation (LAW7032-E)

Alternativ

 • Offentlig internasjonal lov (LAW7044-B)
 • Internasjonal menneskerettighetslov (LAW7043-B)
 • Internasjonal humanitær rett (LAW7019-B)
 • Lov og kjønn (LAW7038-B)
 • Innvandrings- og flyktningloven (LAW7023-B)
 • Næringsliv, Menneskerettigheter og Miljø (LAW7041-B)
 • Fredsbevarelse og fredsbygging (PES7046-B)
 • Styring for utvikling (DEV7035-B)
 • Internasjonal straffelov (LAW7046-B)
 • valgfag

Læring og vurdering

Du vil bli undervist i små grupper i et interaktivt og engasjerende læringsmiljø.

Du vil få muligheten til å delta i klinisk juridisk utdanning i noen moduler, hvor du får praktisk erfaring med å arbeide med virkelige saker mens du støttes av akademikere.

Kurset forbedres også ved å besøke gjestens høyttalere fra alle samfunnslag, inkludert juridiske fag, akademia og bedrifter.

The Law Clinic

Vår lovklinikk gir studentene mulighet til å sette teori i praksis. Studentene jobber i vår lovklinikk, og rådgiver medlemmer av offentligheten i forbindelse med Citizens Advice Bureau og CHAS @ StVincent.

Studentene er opplært til å intervjue og gi råd til medlemmer av offentligheten om ethvert aspekt av loven. Arbeid som en del av et lag, studentene diskuterer saken og bestemmer om klienten trenger juridisk rådgivning. Under veiledning av klinikkdirektøren utarbeider studentene deretter råd til sin klient.

Studentene har også mulighet til å få formell opplæring om innvandringsloven, som fører til utdeling av OISC (kommisjonen for utlendingsdirektoratet), nivå 1 og 2-kvalifikasjoner, gjennom samarbeid med CHAS @ StVincent. Dette gir studentene mulighet til å være involvert i å gi innvandringsrådgivning samtidig som de anerkjente kvalifikasjoner.

Mooting

Våre studenter har muligheten til å bli involvert i en rekke interne og eksterne opptredenskonkurranser.

Mooting utfyller studenters juridiske utdanning og er en fin måte å lære å bruke loven på for å skape overbevisende juridiske argumenter. Studentene må analysere problemer, undersøke loven, forberede skriftlige innleveringer og presentere sine argumenter til en utdannet advokat eller dommer.

Konkurransen imiterer prosedyrene som følges i appell domstolene, og er en stor sjanse for at elevene skal sette sine ferdigheter og kunnskaper i praksis.

Karrierehjelp

Universitetet er forpliktet til å hjelpe elevene med å utvikle og forbedre sysselsettingsegenskapen, og dette er en integrert del av mange programmer. Spesialiststøtte er tilgjengelig gjennom hele kurset fra karriere- og ansattstjenester, inkludert hjelp til å finne deltidsarbeid mens du studerer, plasserer, jobber ferie og utarbeider ledige stillinger. Studentene oppfordres til å få tilgang til denne støtten på et tidlig stadium og å bruke de omfattende ressursene på Karriere nettsiden.

Diskutere alternativer med spesialistrådgivere bidrar til å klargjøre planer ved å utforske opsjoner og raffineringskompetanse for jobbjakt. I de fleste av våre programmer er det direkte innspill av Karriereutviklingsrådgivere i læreplanen eller gjennom spesiallagde workshops.

Karrieremuligheter

Våre kurs er formet av Juridisk Institutt for internasjonal rådgivende råd, bestående av ledende figurer innen rettsvesen og juridisk praksis, akademia og bredere industri og samfunn som gir oss råd om kompetanse og kompetanse som trengs på nåværende og fremtidige arbeidsplass. Dette fører til utforming og levering av våre kurs, slik at våre studenter får kunnskap og erfaring som ikke bare er akademisk strenge, men verdsatt av arbeidsgivere.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Les mer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Minimér