For de som søker en dypere forståelse av de stadig mer globale strukturer som styrer strafferetthet, samt de finere problemene utfordrende strafferettsstrukturer, tilbyr dette kurset en unik læringsmulighet og er et utmerket valg for de som søker juridiske muligheter over hele verden.

Denne Pathway bygger på Birmingham Law Schools forskningsstyrker i internasjonal lov, internasjonal humanitær rett, strafferettslig og rettslig rett og menneskerettigheter, slik at studentene kan utvikle kompetanse i et bredt spekter av relevante internasjonale rettsfag.

Du kan studere moduler i internasjonal, transnasjonal og europeisk straffelov og rettferdighet sammen med flere nasjonalt rotte spesialiteter og en bredde av menneskerettighetsmoduler. Gjennom våre langvarige dedikerte antiterrorismoduler, og de som fokuserer på spesifikke teoretiske eller praktiske straffesaker (fra gjenopprettende rettferdighet til psykisk forstyrrede lovbrytere), samt våre spesialiserte menneskerettighetsmoduler, tilbyr vi våre studenter en unik mulighet for bred studie og dybde spesialisering.

For de som søker en dypere forståelse av de stadig mer globale strukturer som styrer strafferetthet, samt de finere problemene utfordrende strafferettsstrukturer, tilbyr dette kurset en unik læringsmulighet og er et utmerket valg for de som søker juridiske muligheter over hele verden.

Hvorfor studere dette kurset

 • Modulvalg - en av de bredeste utvalgene av LLM-moduler tilgjengelig i Storbritannia
 • Ansettbarhet - dette programmet gir et sjeldent sett spesialiserte moduler som forlater akademikere med en unik kompetanse for å øke internasjonale arbeidsmarkeder
 • Profesjonelle lenker - årlig rettferdighet, besøk til og fra ledende bedrifter

moduler

Du følger et modulært program (totalt 180 studiepoeng), som består av seks lærte moduler (20 studiepoeng hver) og en avhandling på 15 000 ord (60 studiepoeng); sistnevnte skal sendes ved slutten av studieåret. Studenter som følger International Law: Crime, Justice og Human Rights Pathway vil studere minst tre av sine seks moduler fra listen nedenfor;

 • Globale kriminalproblemer
 • Menneskerettigheter og straffesaker
 • Internasjonalt og europeisk juridisk svar på terrorisme
 • Internasjonal straffelov og rettferdighet
 • Offentlig folkerett

Studentene kan velge de resterende tre modulene fra den komplette Birmingham LLM Module-listen.

Læring og undervisning

Birminghams LLM- Pathways har blitt designet for å gi en grundig analyse av viktige juridiske temaer. Modulene er alle 20 studiepoeng i verdi, som omfatter 10 to-timers seminarer for å gi studentene mulighet til å utvikle betydelig kompetanse innen hvert rettsområde.

LLM kurset siste 12 måneder, løper fra september til september. Alle LLM- Pathways følger samme grunnleggende struktur:

 • I del I av kurset tar du seks 20 studiepoengmoduler: Tilgjengelig rekkevidde avhenger av Pathway du bestemmer deg for å følge. Vurdering i disse modulene, ved oppgave eller formell eksamen, er i mai og juni.
 • I del II av kurset, din undersøkelse og skriv en 15.000 ord avhandling om et valgt tema av lov under tilsyn av et medarbeider.

Law School induksjon

Ved starten av kurset er det et omfattende velkomst- og induksjonsprogram som er utformet for å hjelpe deg med å bosette deg og få en forståelse av Birmingham LLM. Du vil bli kjent med de ulike måtene vi kan støtte deg gjennom hele året for å sikre at LLM-kurset ditt er en spennende og givende opplevelse.

Studentene kan registrere seg for moduler før ankomst, samt ved begynnelsen av studieåret. Som en del av induksjonsprosessen får du muligheten til å lære mer om de ulike modulene som er tilgjengelige og ta valg som samsvarer med dine interesser.

Studerer deltid

Alle LLM- Pathways kan tas deltid og fullføres over en periode på to år. Denne studien er spesielt egnet for advokater og advokater som ønsker å kombinere profesjonell praksis med studiet på universitetsnivå og få CPD poeng i prosessen.

Klasser for deltidsstuderende på LLM vil bli planlagt mellom kl. 18.00 og 18.00, og studentene vil typisk ha mellom 2-4 timer undervisning hver uke. Avgifter er de samme som for heltidsstudie, men er delt i to år.

For studenter fra utenfor Storbritannia, vil det være en mulighet for induksjon å gjøre seg kjent med det engelske rettssystemet, da det danner grunnlaget for modulene som tilbys. Engelsk for International Student Unit gir en rekke støtte i lesing og skriving av akademisk engelsk.

Inntakskrav

Søkere bør ha en god Honours-grad i jus, eller en grad i en annen disiplin forsterket med bestått i Common Professional Examen.

Internasjonale studenter

Faglige krav: vi godtar en rekke kvalifikasjoner fra forskjellige land. Bruk vår praktiske guide nedenfor for å se hvilke kvalifikasjoner vi godtar fra ditt land.

Krav til engelsk: for dette kurset ber vi om IELTS 7.0 med ikke mindre enn 6,5 i et hvilket som helst bånd, eller PTE med 67 i alle fire ferdigheter. Hvis du blir tilbudt et studiested og ikke oppfyller språkkravet, har du muligheten til å melde deg på vårt engelsk for akademiske formål Presesjonskurs - hvis du fullfører kurset, vil du kunne oppfylle språket uten å ta en språkkvalifisering på nytt.

IELTS 7.0 med ikke mindre enn 6,5 i et hvilket som helst bånd tilsvarer:

 • TOEFL: 95 sammenlagt med ikke mindre enn 22 i noe band
 • Pearson Test of English (PTE): Academic 67 i alle fire ferdighetene
 • Cambridge English (eksamener tatt fra 2015): Advanced eller Proficiency - minimum total score på 185, med ikke mindre enn 176 i noen komponent
Program undervist i:
 • Engelsk
University of Birmingham - College of Arts and Law

Se 6 flere kurs fra University of Birmingham - College of Arts and Law »

Sist oppdatert Oktober 18, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
per år, heltidsstudenter i Storbritannia / EU. Internasjonalt: £ 19,170