LLM i internasjonal handelslov

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Den nye LLM i International Commercial Law gir deg spesialkunnskaper om regulering av internasjonal handel, og en grundig forståelse for de bredere sosiale, økonomiske og politiske sammenhenger som formener moderne handelslov og praksis.

Kurset tilbyr et bredt spekter av moduler som er moderne, akademisk strenge og ferdighetsorientert. Du vil få kjennskap til rammebetingelser og reguleringsmiljø i moderne handel, samtidig som du har fleksibilitet til å skreddersy din grad for å passe dine spesielle interesser og karriereforutsetninger ved å velge fra en rekke spesialiserte handelsrettmoduler (og valgfrie moduler fra Handelshøyskolen ).

Uansett hva du velger, vil studiene undersøke viktige samtidsspørsmål som utviklingen innen informasjonsteknologi, frihandel og handelsbeskyttelse, Brexit og bærekraft.

Rankings

University of Bradford er rangert 301-400 i verden for Business and Economics i 2019 Times Higher Education World University Rankings.

107941_the-business-ranking.jpg

Inntakskrav

 • 2: 2 eller høyere i et emne, eller relevant arbeidserfaring på et høyere nivå.

Engelskspråklige krav

 • IELTS ved 6,5 eller tilsvarende med minst 5,5 i hver deltest.

Hvis du ikke oppfyller IELTS-kravet, kan du ta en engelskspråklig kurs på University of Bradford .

Hva du vil studere

En intensiv to-ukers induksjon ved begynnelsen av kurset sikrer at alle studenter, inkludert de som ikke er juridiske og / eller internasjonale bakgrunner, lærer de grunnleggende begreper og faglige ferdigheter som er nødvendige for å oppnå læringsutbytte.

Studentene tar 180 studiepoeng av moduler som består av et undervist element på 120 studiepoeng, og en 60 studiepoeng.

Studentene vil bli pålagt å ta 40 studiepoeng kjernemoduler som dekker emner om prinsipper for regulering og håndhevelse. og bærekraftig utvikling lov i næringsliv og samfunn som vil utforske kjerne temaer og gi den nødvendige bakgrunnen og bredere sammenheng med det moderne miljøet der bedrifter opererer og deres regulering.

I tillegg skal studentene ha totalt 60 studiepoeng moduler fra følgende (20 studiepoeng hver) som gir spesiell og grundig kunnskap innen spesialiserte aspekter av handelsretten:

 • Kommersiell tvisteløsning
 • Internasjonale kommersielle kontrakter og e-handel
 • Internasjonal immateriell rett
 • Internasjonal Banking og Finans
 • Handels- og investeringslov

Den endelige 20-kreditt-modulen i LLM i International Commercial Law er et valg som enten kan velges fra listen ovenfor, fra et bredere utvalg av postmoduler fra juridisk skole som forretningsvirksomhet, menneskerettigheter og miljø, petroleumsrett , Climate Change Law, eller moduler fra andre avdelinger som School of Management.

Vær oppmerksom på at for 2020-oppføring kan modulinformasjonen endres.

moduler

Kjerne

 • Grunnlag for lov og ferdigheter (LAW7029-R)
 • Bærekraftig utviklingsrett i moderne virksomhet og samfunn (LAW7030-B)
 • Regulatory Theory and Practice (LAW7035-B)
 • LLM Dissertation (LAW7032-E)

Alternativ

 • Internasjonale kommersielle kontrakter og e-handel (LAW7031-B)
 • International Trade and Investment Law (LAW7045-B)
 • Internasjonal immateriell eiendomsrett (LAW7008-B)
 • Kommersiell tvisteløsning (LAW7036-B)
 • Internasjonal bank- og finanslov (LAW7037-B)
 • Internasjonal konkurranse lov (LAW7007-B)
 • Cyberlaw (LAW7039-B)

valgfag

Læring og vurdering

Du vil bli undervist i små grupper i et interaktivt og engasjerende læringsmiljø.

Du vil få muligheten til å delta i klinisk juridisk utdanning i noen moduler, hvor du får praktisk erfaring med å arbeide med virkelige saker mens du støttes av akademikere.

Kurset forbedres også ved å besøke gjestens høyttalere fra alle samfunnslag, inkludert juridiske fag, akademia og bedrifter.

Avgifter, økonomi og stipend

Semesteravgift

 • Hjem / EU: 7,190 £ per år
 • Internasjonalt: £ 16 840 per år

stipend

Hvert år tildeler vi mange ikke-tilbakebetale stipendier til britiske, europeiske og internasjonale studenter på grunnlag av faglig fortreffelighet, personlige forhold eller økonomiske vanskeligheter. For full detaljer, besøk vår stipend nettside.

Øk jobben din

The Law Clinic

Vår lovklinikk gir studentene mulighet til å sette teori i praksis. Studentene jobber i vår lovklinikk, og rådgiver medlemmer av offentligheten i forbindelse med Citizens Advice Bureau og CHAS @ StVincent.

Studentene er opplært til å intervjue og gi råd til medlemmer av offentligheten om ethvert aspekt av loven. Arbeid som en del av et lag, studentene diskuterer saken og bestemmer om klienten trenger juridisk rådgivning. Under veiledning av klinikkdirektøren utarbeider studentene deretter råd til sin klient.

Studentene har også mulighet til å få formell opplæring om innvandringsloven, som fører til utdeling av OISC (kommisjonen for utlendingsdirektoratet), nivå 1 og 2-kvalifikasjoner, gjennom samarbeid med CHAS @ StVincent. Dette gir studentene mulighet til å være involvert i å gi innvandringsrådgivning samtidig som de anerkjente kvalifikasjoner.

Mooting

Våre studenter har muligheten til å bli involvert i en rekke interne og eksterne opptredenskonkurranser.

Mooting utfyller studenters juridiske utdanning og er en fin måte å lære å bruke loven på for å skape overbevisende juridiske argumenter. Studentene må analysere problemer, undersøke loven, forberede skriftlige innleveringer og presentere sine argumenter til en utdannet advokat eller dommer.

Konkurransen imiterer prosedyrene som følges i appell domstolene, og er en stor sjanse for at elevene skal sette sine ferdigheter og kunnskaper i praksis.

Karrierehjelp

Universitetet er forpliktet til å hjelpe elevene med å utvikle og forbedre sysselsettingsegenskapen, og dette er en integrert del av mange programmer. Spesialiststøtte er tilgjengelig gjennom hele kurset fra karriere- og ansattstjenester, inkludert hjelp til å finne deltidsarbeid mens du studerer, plasserer, jobber ferie og utarbeider ledige stillinger. Studentene oppfordres til å få tilgang til denne støtten på et tidlig stadium og å bruke de omfattende ressursene på Karriere nettsiden.

Diskutere alternativer med spesialistrådgivere bidrar til å avklare planer ved å utforske opsjoner og raffineringskompetanse for jobbjakt. I de fleste av våre programmer er det direkte innspill av Karriereutviklingsrådgivere i læreplanen eller gjennom spesiallagde workshops.

Karrieremuligheter

Våre kurs er formet av Juridisk Institutt for internasjonal rådgivende råd, bestående av ledende figurer innen rettsvesen og juridisk praksis, akademia og bredere industri og samfunn som gir oss råd om kompetanse og kompetanse som trengs på nåværende og fremtidige arbeidsplass. Dette fører til utforming og levering av våre kurs, slik at våre studenter får kunnskap og erfaring som ikke bare er akademisk strenge, men verdsatt av arbeidsgivere.

Studiestøtte

Du vil bli tildelt en personlig veileder - noen med hvem du vil kunne snakke om noen faglige eller personlige bekymringer. Personale med ansvar for administrasjonen av LLM er tilgjengelig for å hjelpe deg med daglige spørsmål om programmet.

Vi er en liten, dedikert og vennlig lovskole, slik at våre fagpersoner og støttepersonell kan bli kjent med studentene personlig, og tilby individuell støtte og undervisning. Vi sørger for at tiden med oss er så givende som mulig, og gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å nå ditt potensial.

Litteraturbiblioteket har dedikert støtte fra vår lovbibliotekar, som vil gi deg veiledning om bruken av juridiske databaser, OSCOLA-referanser eller å finne en bok i biblioteket.

I tillegg til å gi tilgang til viktige lærebøker og annet materiale i hard copy, abonnerer lovbiblioteket også på tre av de viktigste juridiske databasene:

 • Westlaw
 • Lexis-biblioteket
 • Hein Online

Du vil derfor ha 24-timers elektronisk tilgang, på og utenfor campus, til det meste av materialet du trenger for å fullføre programmet. Der veiledere krever at du leser materiale som ikke er like lett tilgjengelig, vil det bli gjort tilgjengelig for deg gjennom Blackboard. Du blir oppfordret til også å konsultere andre samlinger ettersom det er interessant og nyttig materiale om alle de emnene som er studert tilgjengelig fra en rekke fagområder, og du vil derfor bli introdusert for biblioteket som en helhet fremfor bare spesifikke samlinger som en del av dette programmet.

Biblioteket inneholder selvproblem og selvretur, kopimaskiner og skrivere, områder for lydstudier og sosial læring og trådløs tilgang i hele bygningen. Det er en informasjonsskranke, en spesiell datamaskin bærbar bar og områder for sosial læring i den øvre Atrium på nivå 1. Bygningen inneholder full funksjonshemmede tilgang.

LLM-studenter har også tilgang til sosiale rom, inkludert Postgraduate Common Room og Weir-rommet.

Forskning

Vårt kjerneforskningstema er lov som en driver for forandring i et globalt samfunn. Dette gjenspeiler kompetansen til våre akademiske medarbeidere, og vår forpliktelse til moderne og praktisk relevant forskning som er global i sammenheng og rettet mot å sikre bærekraftige og robuste samfunn, blant annet i sammenheng med internasjonale virksomheter.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Les mer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Minimér