LLM i internasjonal handelslov

Generelt

Programbeskrivelse

Programmet vil være spesielt attraktivt for akademikere som ønsker å utvikle en spesialisering i kommersiell rett, og spesielt en evne til å forstå og anvende kommersiell lov i multirisdiksjonelle scenarier. Programmet vil forbedre karrieremulighetene til nyutdannede, de som begynner i en karriere innen juridiske yrker, juridiske rådgivere til kommersielle enheter og eventuelle advokater hvis arbeid vil innebære kommersielle forhold på tvers av landegrensene.

Oversikt

Hvorfor velge LLM i internasjonal handelsrett

Law School

School of Law er en avdeling ved Fakultet for kunst, humaniora og samfunnsvitenskap. Det ligger i første etasje i Foundation Building.

The Law School har også en lang tradisjon for å forplikte oss til å utvikle de overførbare ferdighetene til studenter gjennom prosjekter som Advanced Lawyering og Moot Court, og gjennom banebrytende kjernemoduler som Alternativ tvisteløsning. Alle disse tiltakene fremmer helhetlig tenkning, og kan eksplisitt forbedre studentens myke ferdigheter som problemløsing, beslutningstaking, kommunikasjon, teamarbeid, planlegging, kritisk tenkning og menneskelige relasjoner. I kombinasjon med våre obligatoriske kliniske utdanningstiltak, gir de en integrerende impuls - som fremmer en følelse av sammenheng mellom bestemte studieprogrammer og letter studenter med å forstå hvordan læringen deres gjelder i spesielle sammenhenger. Det er derfor ikke overraskende at våre kandidater har endt opp som partnere i store advokatfirmaer, som partnere i store regnskapsbyråer, i baren, i seniorroller i statlige avdelinger, frivillige organisasjoner, i EU, i akademia og privat industri.

Postgraduate studenter drar også nytte av denne forskningskompetansen, enten de bestemmer seg for å melde seg på en generell LLM eller spesialist LLM (LLM International Commercial Law, Human Rights in Criminal Justice eller European and Comparative Law), eller gjennomføre en forskerutdanning som en del av vår viktige doktorgradskull av studenter.

Skolen er også sterkt forpliktet til å jobbe med den praktiserende advokatyrken, offentlige avdelinger, frivillige organisasjoner og andre relevante interessenter på tvers av alle fagområder. Vi har utviklet spesielt sterke samarbeidsforhold med An Garda Síochána og Revenue Commissioners Office. Vi har også fremmet sterke internasjonale forbindelser, og det er mulig for studentene å gjennomføre plasseringer i Canada og USA. Studentene våre kan også tilbringe et helt studieår på et europeisk universitet i Malta, Kypros, Hellas, Italia og Nederland. Vi har også tilknytning til universiteter i Tyskland, Frankrike og Spania der fag undervises gjennom morsmålet. Vi har et veldig levende internasjonalt studentorgan i Law School. En nylig internasjonal studentundersøkelse, som involverte over 5000 internasjonale studenter som for tiden studerer på tvers av de syv irske universitetene, stemte UL som universitetets høyeste i å tilby den beste studentopplevelsen, den beste studentstøtten og hjertelig velkomst i Irland. UL er også blant de 100 beste Erasmus-vertsuniversitetene i henhold til den siste statistikken som ble gitt ut av EU-kommisjonen.

Hvorfor velge LLM i internasjonal handelsrett?

LLM i internasjonal handelsrett har vært et veldig suksessfullt UL program siden oppstarten, og i gjennomsnitt har over 88% av kandidatene funnet arbeid innen et år etter endt utdanning. Programmet vil være spesielt attraktivt for akademikere som ønsker å utvikle en spesialisering i kommersiell rett, og spesielt en evne til å forstå og anvende kommersiell lov i multirisdiksjonelle scenarier.

LLM i internasjonal kommersiell rett fordyper den postgraduate studenten i mer detaljerte aspekter av kommersiell lov, samt å utvikle bredt anvendbar juridisk forskning og andre overførbare ferdigheter. Det legges vekt på de rettsområdene, som kreditt og sikkerhet, immateriell eiendom og konkurranserett, som er avgjørende for driften av ethvert kommersielt foretak i den moderne verden. Programmet tar også hensyn til den økende internasjonaliseringen av handel med moduler i global konkurranserett og internasjonale handelsorganisasjoner. Dette internasjonale fokuset på programmet gir muligheter for kandidater til å finne arbeid, ikke bare i Irland, men i mange andre jurisdiksjoner.

Velg mellom et bredt spekter av moduler, inkludert:<UL>

Lov om internasjonale handelsorganisasjonerLaw of International Business Associations / Corporate GovernanceGlobal konkurranse lovInternasjonal beskyttelse av åndsverkLover mot terrorisme og internasjonal virksomhetUL>

Programinnhold

Denne graden kan tas på heltid, tolvmåneders basis eller deltid tjuefire måneders basis. Heltidsstudenter fullfører programmet over en periode på tolv måneder ved å ta fire moduler både høst- og vårsemesteret, før de fullfører en avhandling i løpet av sommersemesteret. Deltidsstudenter fullfører programmet over en 24 måneders periode ved å ta to moduler både høst- og vårsemester hvert år, før de fullfører en avhandling i sommersemesteret det andre året. Modulvalget for hvert semester vil være etter avtale med kursleder.

Temaet for en avhandling fastsettes i løpet av vårsemesteret, veiledes av et fakultetsmedlem, og leveres på slutten av sommersemesteret.

Semester 1<UL>

LA6001 Avanserte juridiske forskningsferdigheterLA6031 Lov om internasjonale handelsorganisasjonerLM6021 Internasjonale forretningsforeningerLM6011 Internasjonale forretningstransaksjonerUL>

Semester 2<UL>

Avhandling metodikkUL>

3 Valgfag fra<UL>

LA6032 Global Competition LawLA6022 Anti-Terrorism Law & International BusinessLA6112 Internasjonal beskyttelse av immaterielle rettigheterLA4062 Internasjonal arbeidsrettLA6102 Kreditt- og sikkerhetslovenLA6072 International Tort Law and BusinessUL>

Semester 3<UL>

DissertationUL>

Der en student ønsker å fullføre mestrene over en to-års periode med deltidsstudier, vil to moduler bli tatt i hvert av de fire semestrene, etterfulgt av en avhandling på 15 000 ord. Modulvalget vil være etter avtale med kursleder.

Inntakskrav

Andre klasses utmerkelser i en lavere juridisk grad (Nivå 8 - National Qualifications Authority of Ireland) vil være nødvendig for påmelding til dette masterprogrammet. Under spesielle omstendigheter kan en søker som ikke kan tilfredsstille grunnleggende krav bli akseptert på grunnlag av relevant yrkeserfaring.

Hva skal du inkludere i søknaden din?<UL>

Kvalifikasjonsutskrifter og sertifikater.Engelsk (e) kvalifisering (er) hvis engelsk ikke er ditt morsmål.Sertifisert engelsk oversettelse av transkripsjonene / sertifikatene der de originale transkripsjonene er på et annet språk enn engelsk.En kopi av fødselsattesten eller passet ditt.UL>

Engelsk Språkkrav

Søkere hvis førstespråk ikke er engelsk, må fremlegge bevis for enten vellykket UL fullføring av en gradskompetanse undervist på engelsk eller oppfylle ett av kriteriene nedenfor (ikke lenger enn to år før søknad)

Akseptable engelskspråklige kvalifikasjoner inkluderer følgende:<UL>

Matrikulasjonseksamen fra europeiske land der engelsk presenteres som fag og et akseptabelt nivå oppnås.Irish Leaving Certificate English –Ordinary Level Grade D or above.TOEFL - 580 (papirbasert) eller 90 (internettbasert).IELTS - Minimum score på 6,5 * med ikke mindre enn 6 i en komponent.Engelsk test for engelsk og akademisk formål (ETAPP) - klasse C1.GCE 'O' nivå engelsk språk / GCSE engelsk språk - klasse C eller høyere.Cambridge Assessment English –Certificate of Proficiency in English - Grade C / Certificate in Advanced English Grade B.GCE-eksamenskort - Oxford Delegacy of Local Examinations - Grade C / Cambridge Local Examinations Syndicate - School Certificate Pass 1-6 / the University of London Entrance and School Examinations Council - School Certificate Pass 1-6.UL>

Resultater i andre undersøkelser enn de som er oppført ovenfor, kan også godtas som oppfyller våre engelskspråklige krav. Kontakt International Education Division for råd.

Graduate Profile

LLM i internasjonal kommersiell lov tiltrekker studenter fra Kina, Tyskland, India og mange andre jurisdiksjoner. Programmet lar studentene spesialisere seg i kommersiell lov og utvikle juridisk engelsk og kommersiell engelsk som dominerer handelsverdenen. Internasjonale studenter reagerer positivt på UL og på programmet.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow.

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow. Minimér