LLM i internasjonal banklov

Generelt

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse

Den juridiske og regulatoriske infrastrukturen og grunnleggende teoretiske begreper som støtter global finans har gjennomgått grunnleggende endringer siden 2008. Dette har hatt en dyp innvirkning på finansrettens teori og praksis, samt om driften av global finans.

Disse utviklingene, som spenner fra evolusjonerende finanspraksis, teknologiens innflytelse og en komplisert regulatorisk infrastruktur, har skapt et utfordrende miljø for de som ønsker å jobbe i det bredere feltet av global bank og finans som industrileder eller beslutningstakere og regulatorer.

En vellykket karriere i dagens globale markeder krever en omfattende og grundig kunnskap om komplekse og sofistikerte globale og nasjonale finanslover, regelverk og praksis. Denne ferdigheten kan ikke utvikles uten omfattende studier og en solid forståelse av økonomiske og regulatoriske teorier som støtter driften av global finans som strekker seg til den forstyrrende innflytelsen av finansiell teknologi.

Dette programmet er ideelt for de som driver en vellykket karriere i juridisk, regnskaps- og bankindustrien, eller de som ønsker å jobbe med regulerende myndigheter, sentralbanker og andre offentlige organisasjoner. Nyutdannede vil posisjonere seg som dyktige eksperter og fremtidige ledere i det bredere området banklovgivning og finans.

Programstruktur

Basert på Edinburghs sterke juridiske og finansielle ekspertise, tilbyr dette programmet, undervist av ledende internasjonale eksperter, en tverrfaglig studie av de juridiske og økonomiske aspektene av internasjonal bank- og bedriftsøkonomisk lov og praksis, og av global finansregulering.

Tidligere studenter har hatt mulighet til å delta på gjesteforelesninger fra høyprofilerte høyttalere som spenner fra toppregulatorer, tidligere inkludert lederne av Den europeiske banktilsynet og Prudential Regulatory Authority, til høyt respekterte jurister og fremragende økonomer.

Programmet fokuserer på:

 • tverrfaglig analyse av reguleringspolitikk og strukturer som ligger til grund for internasjonal finansiering i Storbritannia, EU, USA og Asia;
 • nøkkelrollen som spilles av privatrett infrastruktur og tilhørende dokumentasjon i underliggende globale banktjenester og særlig internasjonale finansielle transaksjoner; og
 • advokaterrolle i å strukturere transaksjonsbanks- og bedriftsfinans transaksjoner.

Vær oppmerksom på at på grunn av uforutsette omstendigheter eller manglende etterspørsel etter bestemte emner, kan vi kanskje ikke kjøre alle kursene som annonsert, begynner på studieåret.

Karrieremuligheter

Tidligere studenter har gått sammen, eller avanserte eksisterende yrker med store globale banker, globale advokatfirmaer, reguleringsorganer, sentralbanker, konsulenter for privat sektor, FinTech-operatører, venturekapital og private equity-selskaper, kapitalforvaltningsselskaper, compliance og regnskapsfirmaer og andre offentlige og private organisasjoner.

Inntakskrav

En minimum UK 2: 1 honours grad, eller sin internasjonale tilsvarende, i lov, økonomi, regnskap, ledelse eller business studier.

Vi vil også vurdere kandidater med en britisk 2: 1 grad, eller sin internasjonale tilsvarende, i et annet emne hvis de kan demonstrere tidligere høytidsstudier eller erfaring med lov og finansregulering.

Dine andre kvalifikasjoner og yrkeserfaring vil også bli vurdert som en del av søknaden din.

Oppføring til dette programmet er konkurransedyktig. Møte minimumskrav til vederlag garanterer ikke et tilbud om studie.

Engelskspråklige krav

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring

  • UKVI liste over flertall engelsktalende land
 • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,5 i hver modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 23 i hver modul)
 • PTE (A): totalt 67 (minst 61 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter")
 • CAE og CPE: totalt 185 (minst 176 i hver modul)
 • Trinity ISE: ISE III med et pass i alle fire komponentene

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Minimér
Edinburgh , UK Online + 1 Mer Mindre