LLM i immateriell rett (ONLINE Lær)

Generelt

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse

Dette programmet gjør at du kan utvikle en fullstendig avrundet forståelse av immaterielle rettigheter (IP).

Programmet tar sikte på å utstyre studenter med avansert kunnskap og forståelse av IP-lov og politikk innenfor en internasjonal (britisk), regional (europeisk) og internasjonal sammenheng.

Programmet dekker materiell lov om alle de store IP-rettighetene, inkludert opphavsrett, design, varemerker og patenter, samt konfidensialitet, passering, databasettigheter og annen IP-beskyttelse. Programmet tar også opp de internasjonale avtalene som styrer IP-loven, juridiske aspekter ved kommersialisering og håndheving av IP og en rekke aktuelle juridiske og politiske spørsmål.

Vær oppmerksom på at studietiden for LLM i immaterielle rettigheter på ett år og 20 måneder ikke er tilgjengelig for inntreden i 2018/19 studieåret.

Programstruktur

For å bli tildelt LLM Intellectual Property Law må du fullføre seks kurs, hvorav fire må være IP-lovkurs og en 10.000-ords avhandling i løpet av studietidens studietid.

I løpet av studiene har du også mulighet til å studere opptil to kurs fra ulike fagområder som informasjonsteknologi, medisinsk lov eller internasjonal handelslov.

Vær oppmerksom på at det valgfrie kurset i et gitt år kan endres.

Læringsutbytte

Fagene til graden er ment å utstyre deg med både avansert kunnskap om materiell immateriell rett og om intellektuell eiendom og rolle i en internasjonal, regional og internasjonal sammenheng, som legger grunnlaget for en spesialisert avhandling.

Ved slutten av studiene har du oppnådd et høyt nivå av kunnskap innen immateriell rett, en sofistikert bevissthet om problemene i området og de ulike tilnærmingene til løsningen.

Karrieremuligheter

Nyutdannede fra våre online fjernundervisningsprogrammer går frem til en rekke juridiske karriere og relaterte juridiske felt, inkludert arbeid i lokale og internasjonale bedrifter, statlige juridiske avdelinger, andre offentlige institusjoner, internasjonale organisasjoner og i akademia.

Programmene er også en ideell plattform for avansert forskning.

Inntakskrav

En britisk 2: 1 honnør grad, eller dens internasjonale tilsvarende. Graden din trenger ikke å være lovlig, men den må være fra en anerkjent høyere utdanningsinstitusjon.

Vi vil også vurdere dine andre kvalifikasjoner og yrkeserfaring som en del av søknaden din.

Engelskspråklige krav

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

  • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
  • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,5 i hver modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 23 i hver modul)
  • PTE (A): totalt 67 (minst 61 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter")
  • CAE og CPE: totalt 185 (minst 176 i hver modul)
  • Trinity ISE: ISE III med et pass i alle fire komponentene

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Edinburgh Law School Engelsk Language Test

Edinburgh Law School, sammen med universitetets engelskspråklige utdannelsesavdeling, har utviklet en alternativ engelskspråklig test for søkere til våre elektroniske fjernundervisningskompetanseprogrammer for opptak i 2017/18 studieåret.

Testen er et alternativ til engelskspråklige tester som nå aksepteres av universitetet, som IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE og CPE.

Vær oppmerksom på at denne testen kun kan brukes til å tilfredsstille engelskspråklige krav til opptak i et poststudium i lov ved online fjernundervisning ved Edinburgh Law School, University of Edinburgh.

Søknadsfrist

  • Program startdato: 14. januar 2019
  • Søknadsfrist: 13. november 2018

Vi anbefaler på det sterkeste at du sender inn søknaden din så tidlig som mulig, spesielt hvis du også søker om finansiering eller vil kreve visum. Vi kan vurdere sentapplikasjoner hvis vi har ledige plasser.

Vi overvåker søknadsnumrene nøye for å sikre at vi kan imøtekomme alle de som mottar tilbud. Det kan derfor være nødvendig å lukke et program tidligere enn publiserte frister. Hvis dette er tilfelle, legger vi en varsel om fire uker.

Hvordan søke

Du må sende inn en referanse med søknaden din.

Sist oppdatert November 2018

Om skolen

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Minimér
Edinburgh , UK Online + 1 Mer Mindre