LLM i International Financial

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Utvikle din globale juridiske karriere med en online LLM fra The Dickson Poon School of Law, en av verdens ledende lovskoler.

Den internasjonale finansielle

I dag er handels- og finansverdenen dominert av global handel og fri kapitalstrøm og investeringer. Juridisk praksis utvikler seg kontinuerlig og tilpasser seg nye produkter, nye markeder og ny teknologi. Finansiell innovasjon blomstrer innenfor et stadig voksende rammeverk for finansregulering, noe som resulterer i fremveksten av nye markedsaktører, nye finansielle produkter og nye trading teknikker.

For å konseptuelt fange disse fenomenene må vi bruke våre tradisjonelle juridiske teknikker på innovative måter og ofte finne nye juridiske mekanismer som bedre passer til vår globale økonomiske virkelighet. Dette krever advokater å trekke på en rekke juridiske kilder - innenlands, internasjonalt og transnasjonalt - samt utnyttelse av en tverrfaglig tilnærming til loven, basert på innsikt i økonomi og økonomi.

Denne lovmestere i juridik er undervist 100% online, noe som betyr at du kan fremme utdanningen uten å ta en pause fra jobb, og du kan passe dine studier rundt dine livsforpliktelser. Du kan dra nytte av den verdensberømte undervisningen i King's College London, uansett hvor du er i verden.

Kurset er utviklet for studenter som ønsker å forfølge en karriere innen finansiell eller handelsrett, og vil være ideell for advokater som ønsker å styrke sin forståelse av handels- og finansverdenen, som domineres av global handel og kapitalstrømmen og investeringer. Det ville også være interessant for folk som jobber med økonomi og næringsliv, som har en juridisk rolle.

Kursdetaljer

Den elektroniske International Financial

Programmet vil:

  • Gi deg detaljert kunnskap og forståelse av en rekke områder innen finans og handelsrett (juridiske begreper, verdier, prinsipper og regler) fra perspektiver av engelsk, europeisk, internasjonal og transnasjonal lov.
  • Utstyre deg med arbeidskunnskap om de grunnleggende prinsippene for økonomi og deres relevans for selskapsrett. Dette er viktig for alle som ønsker å forfølge en karriere i internasjonal handels- og finanslov.
  • Gi en ledende tilnærming til å forstå den kommersielle realismen som påvirker de juridiske beslutninger som bedrifter må gjøre i vår globale økonomi, og bidra til å utvikle kritisk bevissthet om aktuelle problemer innen en rekke områder av finansiell og handelsrett.
  • Kritisk vurdere driften og funksjonen av moderne finansmarkeder ved å dekke både den tekniske og juridiske siden av hvordan ulike finansielle instrumenter nå utstedes, holdes og handles.

Den er basert på den mest avanserte juridiske tenkningen som stammer fra opplevelsen av store juridiske systemer og internasjonale og transnasjonale lovregimer. Du vil dra nytte av The Dickson Poon School of Laws banebrytende transnasjonale juridiske perspektiv i juridisk forskning og undervisning.

Rangerte først i Storbritannia for forskningspraksis (Research Excellence Framework 2014) og en av de 10 beste britiske skolene i verden, gir våre akademikere nyskapende juridisk undervisning i et intellektuelt strenge og stimulerende miljø. Få en mastergrad i lov fra King's College London og forbedre dine karrieremuligheter.

Inntakskrav

En 2: 1 æresgrad (eller tilsvarende i utlandet) i lov, eller i en grad med 70% lovinnhold, eller i Graduate Diploma in Law.

Hvis du har en høy 2: 2 (dvs. 57% -59%) i lov, eller i en grad med 70% lovinnhold, og minst 3 års arbeidserfarenhet, vil søknaden din bli vurdert.

Profesjonell erfaring. Søkere som har oppnådd en 2: 1 eller høyere i en ikke-juridisk grad (dvs. økonomi eller virksomhet) vil bli vurdert for dette programmet, forutsatt at de har minst 3 års arbeidserfaring i lov (dvs. de som arbeider i en lov fast som praktiserende advokat eller de som har bestått barneprøven og jobber som praktiserende advokat). Eksepsjonelle kandidater med betydelig arbeidserfaring som er nært knyttet til loven, men ikke materielt juridisk karakter (f.eks. Kontraktsforvaltere) kan også vurderes.

Uttalelser

Arbeidslivet mitt er ekstremt opptatt. Jeg reiser mye og trenger også å tilbringe tid hjemme hos familien min. Jeg visste at jeg måtte jonglere disse og på en eller annen måte passe kurset mellom andre forpliktelser. Enten du er hjemme eller jobber, kan du få tilgang til kurset når som helst. Dette kurset er utformet på en måte som passer til mitt arbeid og personlige liv, og derfor valgte jeg det.

- Salio, King's Online student

Karrieremuligheter

På Kings vil du bli en av verdens mest konkurransedyktige studentorganisasjoner og bli med en arv av kandidater som er søkt ut av noen av de ledende arbeidsgiverne i feltet. Dickson Poon School of Law har sterke forbindelser med noen av verdens ledende advokatfirmaer og internasjonale arbeidsgivere. En King's College London LLM vil tillate deg å studere sammen med andre juridiske fagfolk rundt om i verden og forbedre dine karrieremuligheter.

Den internasjonale finansielle

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Les mer

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Minimér