Les den offisielle beskrivelsen

Oppnå en kvalifisering fra en juridisk skole rangert 3. i Storbritannia av Guardian University Guide 2018

Kursoversikt

  • Ta en fleksibel, alternativ studieoppgave til de tradisjonelle på campus-programmene, skreddersydd for fagfolk på arbeidsplassen i de områdene som er skissert nedenfor, og studerte 100% Online .
  • Forbedre dine karriereutsikter ved å få en høyt kvalifikasjon uten å gå på kompromiss med dine arbeidsforpliktelser og få faglige ferdigheter og praktisk erfaring som bedrifter leter etter i dag.
  • Dra nytte av undervisning som inkluderer bransjeerfaring og er informert av verdensledende forskning.
  • Velg modulene og avhandlingen for å skreddersy programmet nøyaktig etter dine behov og til bedriftens behov, og sørg for at du har de beste mulighetene i karriereutviklingen.

Når programmet leveres på ulike nivåer, møtes behovet med en virkelig mangfoldig studentkropp. Høy konkurranse om jobb betyr at du har tilleggstrening, og utdanning kan være en reell fordel, enten du er i markedet for en ny karriere eller bare ønsker å utvikle seg i din eksisterende stilling.

Kursstruktur

Dette unike distanselæringsprogrammet bygger på de etablerte læringsstyrker og ledende forskningsreklam på CCLS innen digital IP-rett, medielov, telekomlov og IT-lov.

Ved å studere for enten LLM, Postgraduate Diploma eller Sertifikat vil du:

  • Få kompetanse i de juridiske regimene som styrer tilbud og bruk av datateknikk og kommunikasjonsteknologi.
  • Undersøk de komplekse spørsmålene om nasjonal og internasjonal lov og politikk knyttet til datateknikk og kommunikasjonsteknologi.
  • Analyser hvordan datateknikk og kommunikasjonsteknologi har påvirket anvendelsen av tradisjonelle juridiske prinsipper.

Program for ikke-juridiske kandidater

Vi har opprettet en Pathway for ikke-juridiske kandidater for å delta i vår teknologi, media og telekommunikasjonsrett program.

Disse kandidatene vil fullføre pre-sessional moduler av juridiske systemer, forskningsferdigheter og skriving for IT-lov (studert mellom januar til mai 2020 (bare inntak i januar 2020). Hei vil da bli med i det eksisterende teknologi-, media- og telekommunikasjonslovsprogrammet som starter med en obligatorisk modul i juridiske prinsipper og begreper i datalov.

Ytterligere studiepoeng blir da oppnådd gjennom en kombinasjon av valgfrie lærte online moduler, avhandlinger (10.000 eller 20.000 ord) og seminar presentasjoner.

Målet er å gi ikke-juridiske kandidater med grunnlag i juridisk skriving, forskningsferdigheter og rettssystemer og gi dem tilgang til og forstå juridiske ressurser og å anvende all denne kunnskapen til datalogi og kommunikasjonslovsprogram.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra KNect365 Learning »

Sist oppdatert May 7, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
aug. 28, 2019
Duration
Pris
14,015 GBP
LLM --- Postgraduate Diploma £ 8,130 --- Postgraduate Certificate £ 5,030
Deadline
Juli 22, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 28, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Juli 22, 2019

aug. 28, 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 22, 2019
Sluttdato