LLM Juridisk praksis (advokater)

Generelt

7 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

LLM Legal Practice inkorporerer BPP University Law Schools høyt ansett juridisk praksis kurs som gir deg den grunnleggende opplæringen du trenger for å bli en kvalifisert advokat. I tillegg kan du velge fra en rekke moduler som er utformet for å hjelpe deg med å få ytterligere kunnskap og utvikle nye ferdigheter som er svært ettertraktet av yrket, for å forbedre din brukbarhet.

LLM Legal Practice kvalifiserer for et studielån på opp til £ 10,280 fra Student Loans Company.

Vår LLM Legal Practice vil utstyre deg med mer enn bare juridisk kunnskap og ferdigheter - vi fokuserer på all-round profesjonelle ferdigheter arbeidsgivere søker.

Det er broen din mellom den akademiske verden og det profesjonelle livet i et advokatfirma, og gir deg den nødvendige juridiske kunnskaper, ferdigheter og kommersiell forståelse for å trives i dagens marked. Ved å velge å studere LLM Legal Practice med BPP University Law School, har du best mulig start på din juridiske karriere.

Vår LLM juridiske praksis inkorporerer BPP University Law Schools høyt ansett LPC. Det er ingen tilfeldighet at LPC er førstevalg av mange ledende advokatfirmaer, som utelukkende sender sine advokater til å studere med oss. Vi er valgt av disse firmaene over andre lovskoler på grunn av den faglige relevansen av vår utdanning og enviably høy standard for vår undervisning, fasiliteter og materialer.

Ved å velge å studere LLM Legal Practice hos oss, har du best mulig start på din juridiske karriere:

 • Et innovativt og utfordrende program utviklet for å utvikle de viktigste ferdighetene og egenskapene som kreves av det juridiske yrke
 • Stipendier og finansieringsmuligheter tilgjengelig, inkludert Student Loans Company postgraduate lån finansiering
 • Fleksibel studie som passer din tidsplan: Fulltid eller deltid tilgjengelig i syv sentrums lokaler
 • Lær av kvalifiserte advokater, barristers og dommere som kan bidra til å utvikle din juridiske karriere - mange av våre veiledere utøver og har fortsatt
  lenker til kamre, advokatfirmaer og interne lag på alle nivåer
 • Dra nytte av våre sterke lenker med det juridiske yrket gjennom vårt årlige program for nettverksarrangementer og karriereveiledning
 • Bli involvert i praktisk juridisk arbeid med vårt prisbelønte Pro Bono Center
 • Legg til verdi og fokus på LLMs juridiske praksis ved å delta på gratis ekstra workshops i forbindelse med ledende advokatfirmaer for å sikre at du er praksissklar, som kulminerer i vår svært vellykkede ansettelsesuke

LLM Legal Practice (Solicitors) er tildelt av BPP University og er autorisert av Solicitors 'Regulatory Authority (SRA).

Å søke om LLM Legal Practice (Solicitors):

 • Fulltidsapplikasjoner må gjøres online via Central Application Board (CAB)
 • Deltidsapplikasjoner må gjøres direkte til BPP University

Forbereder deg til å praktisere

LLM Legal Practice integrerer BPP University Law Schools markedsledende LPC med de faglige ferdighetene som trainees må lykkes i den moderne loven. Laget i sammenheng med ledende advokatfirmaer og juridiske akademikere, er vår LLM Legal Practice streng og stimulerende og praksisfokusert.

På LLMs juridiske praksis lærer du ved å gjøre loven til simulerte realistiske casestudier. For å sikre at du får mest mulig ut av LLMs juridiske praksis, lærer vi i små grupper levert av erfarne veiledere som er kvalifiserte advokater. Vi tror på å tilby et høyt nivå av veileder og studentinteraksjon, og i løpet av studiene får du støtte fra en dedikert personlig veileder og kan registrere deg for en-til-en-veiledning.

Skille seg ut i mengden

LLM Legal Practice gir deg muligheten til å utvikle avanserte ferdigheter, kommersiell bevissthet og spesialkunnskap som bedrifter krever. Du vil studere alle kjerneområdene på standard LPC og kan velge mellom et bredt spekter av valgfag, avhengig av hvilken type lov du vil spesialisere deg i. Du vil også velge en av tre skreddersydde Practice Ready-moduler: Forhandling og saksanalyse; Klinisk juridisk utdanning; eller bedriftsledelse

Ved å studere den obligatoriske lovrevisjons- og reformmodulen skal du også gjennomføre opprinnelig forskning i et område av loven som trenger reform og lære å se loven som opererer fra et brukerperspektiv snarere enn en akademisk.

Forbedre brukbarheten din

Fra det øyeblikket du godtar stedet, har du tilgang til vår karriere tjeneste, som tilbyr:

 • Søknadsanmeldelser for anerkjente perioder med trening eller plasseringer i advokatfirmaer, selskaper og ikke-profitt-sektoren
 • Støtte med å undersøke bedrifter
 • Råd om CV og dekkbrev
 • Hjelpe med å forberede intervjuer og rådgivningsråd
 • Mock intervjuer
 • Råd om alternativ karriere

Du vil aldri forlate en rådsession tomhendt. Sammen skal vi utarbeide en karrierehandlingsplan som beskriver trinnene du bør ta for å oppnå dine karrieremål.

Du vil også bli tildelt en veileder som kan gi deg råd før kurset ditt starter. Deres yrkeserfaring kan være til nytte for deg hvis du ønsker å søke om anerkjent opplæringsperiode før du begynner på LLM Legal Practice.

Vi gir deg også vår tidsbestemte ansettelsesuke som er en flott mulighet for deg å utvikle dine faglige ferdigheter og forbedre ditt personlige merke for å forberede deg på din juridiske karriere. Alle studenter fra LLM Legal Practice vil bli tidsplanlagt for å delta på tre obligatoriske workshops som tilbyr viktige tips om hvordan du skal håndtere den første uken i et advokatfirma og utvikle din kommersielle bevissthet.

I tillegg vil du få muligheten til å delta på et bredt utvalg av valgfrie verksteder designet og levert sammen med ledende advokatfirmaer.

Fleksible alternativer som passer til din livsstil

Du kan velge å studere på heltid eller deltid. Hvis du studerer på heltid, vil du normalt fullføre LLM Legal Practice på 12 måneder, men det er et alternativ å fullføre i 9 måneder. Hvis du studerer deltid, vil du normalt fullføre LLM Legal praksis i 24 måneder, men det er et alternativ å fullføre i 21 måneder. De foreløpige termidokumenter for deltid og heltidsmodus gir mer detaljert informasjon om programmets struktur og forventede sluttdato. Alle våre sentre tilbyr full tid og deltid starter i september. Du kan også studere på heltid fra januar i London, Leeds og Manchester.

Våre heltids- og deltidsprogrammer er utformet for å passe rundt din livsstil. Avhengig av hvilket senter du velger og startdato, kan du velge mellom ulike moduser og tidsplanalternativer.

På noen sentre gir vårt heltidsprogram deg mulighet til å studere over to, tre eller fire dager i uken, og vårt deltidsprogram er utformet for å passe dine andre forpliktelser som arbeid og familie med dag, kveld og helgalternativer og alle forelesninger levert online for maksimal fleksibilitet.

Vær oppmerksom på at tidtabeller er avhengig av tilgjengelighet og varierer mellom senter og modus.

Små gruppe økter (SGS) - starter din profesjonelle praksis

Flertallet av undervisningen i kjernepraksisområdene (forretningslov og praksis, eiendomsrett og praksis og rettssaker), ferdigheter og andre kjernemoduler og de yrkesvalgte modulene vil være i SGS (som vanligvis er 2 timer), suppleres med din egen uavhengig privat studie. SGS-er involverer et bredt spekter av ulike lærings- og undervisningsteknikker, som kombinerer individuelt og teamarbeid, og involverer:

 • presentasjoner

 • Mock høringer

 • forhandlinger

 • Utkast til øvelser

 • Problemløsning

Online opplæringsprogrammer

Flertallet av undervisningen din for Practice Ready Module og Law Review and Reform-modulen vil ved hjelp av synkron (levende) eller asynkron (opptatt) online opplæringsprogram eller forelesninger suppleres med din egen uavhengige private studie. Dine veiledere vil også være der for å tilby konstruktivt råd og veiledning mens du nærmer deg og utvikler din kritiske tenkning og selvtillit når du tar disse modulene.

Uavhengig privat studie

Du vil bli bedt om å gjennomføre uavhengig privat studie for alle moduler på LLM Legal Practice. Fra starten av LLM Legal Practice vil vi støtte deg i å dyrke evnen til å studere autonomt, og å reflektere over områder av læring og / eller praksis for å forbedre ytelsen din over tid.

Kundeporteføljer

Du vil bli undervist i Core Practice Areas i sammenheng med tre spesielle "klienter". Ved å vurdere tre klienters virksomheter på denne måten vil du sette pris på hvordan deres virksomheter opererer som en helhet og hvordan beslutninger i forbindelse med en eiendom eller forretningstransaksjon kan påvirke pågående rettssaker. Bruke klientporteføljer illustrerer også hvordan klienter ofte representeres av ulike avdelinger i et firma, som nøyaktig replikerer virkeligheten.

Når du velger dine yrkesvalgte moduler og praksisberedskapsmodul, vil du opptre for et bredt spekter av kunder som reflekterer mangfoldet av erfaring i praksis. Dette vil fortsette å utvikle ikke bare din lovlige hilsen, men også din kommersielle bevissthet.

Studiemateriell

For de fleste modulene du vil studere på LLM Legal Practice, vil du bli forsynt med en (hard copy) materialpakke før du begynner på studiet. Dette vil vanligvis inneholde:

 • Moduloversikt

 • Kapittel utdelinger

 • SGS Beskrivelser

 • Dine tillatte materialer til modulvurderingen (hvis aktuelt)

Hvert kapittelavdeling ledsages av en innspilt (asynkron) online forelesning. Forelesninger varer vanligvis 1 time.

Klasseromsmateriell er utarbeidet av våre veiledere som har jobbet i praksis som kvalifiserte advokater. Dette sikrer at de praktiske aktivitetene i SGS, tutorials eller uavhengig studie er i sammenheng med realistiske casestudier som grundig forbereder deg til å jobbe i praksis.

Online læringsmateriell

Alle våre heltids- og deltidsstudenter har tilgang til høyverdige online forelesninger i en rekke formater, slik at du kan se så mange ganger du ønsker både forberedelse og revisjon. En versjon av hver SGS er tilgjengelig online, og våre synkronte online opplæringsprogrammer er også registrert og gjort tilgjengelige online, slik at du kan konsolidere og revidere når og hvor du velger.

Karakter og egnethet

Du er pålagt å avsløre spørsmål knyttet til karakter og egnethet før du begynner din anerkjente opplæringsperiode og igjen ved opptak som advokat av advokatfirmaet. Hvis du er bekymret for at du kan ha et karakter- og egnethetsproblem, bør du følge den tidlige vurderingsprosedyren, siden opplæringen ikke kan starte før vurderingen har funnet sted.


Besøk BPP University Law School/>

Hvis du er interessert i å søke på BPP University Law School for å studere GDL, kan du besøke oss ved å delta på en av våre åpne kvelder eller ved å be om en bygningstur og veileder en til en på ditt foretrukne senter.

avgifter

September 2018 start, heltid og deltid programmer:

 • Birmingham: £ 12.740
 • Bristol: £ 12.740
 • Cambridge: £ 12.740
 • Leeds: £ 11,930
 • Liverpool: £ 11,930
 • London Holborn: £ 16 200
 • Manchester: £ 11,930
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Les mer

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Minimér
Manchester , London , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Mer Mindre