Dette innovative programmet undersøker det komplekse samspillet mellom lov og politikk i internasjonale saker. Leveres i fellesskap av juridisk skole og politikk, filosofi, internasjonale relasjoner og miljø (SPIRE), gir LLM studentene mulighet til å utvikle kritisk forståelse av hvordan politikk forbereder folkeretten og hvordan det til gjengjeld er loven atferd av stater i forhold til hverandre og med andre aktører. Som alle våre utdanningsprogrammer oppfordrer LLM en integrert teoretisk og tverrfaglig tilnærming til global styring, der loven studeres i sin bredere filosofiske, historiske og sosiale sammenheng. Denne tilnærmingen er spesielt egnet for de som ønsker å jobbe for internasjonale institusjoner som FN, ikke-statlige organisasjoner, offentlige etater eller internasjonale advokatfirmaer.

Hvorfor studere internasjonal lov og næringsliv på Keele?

Keele Law School har en lang tradisjon for faglig kompetanse innen folkeretten. Disse fagene har blitt undervist på Keele av verdensberømte eksperter som Michael Akehurst og Patrick Thornberry. I de senere år har Keele Law School investert tungt i folkeretten. Studentene vil bli undervist av dynamisk akademisk stab med et bredt spekter av kompetanse og forskningsinteresser.

Keele er en pioner og leder i tverrfaglig utdanning. Studenter på LLM i internasjonal rett og menneskerettigheter vil ta moduler i både lovskolen og politikkskolen, internasjonale relasjoner og miljøet (SPIRE). Studentene har også mulighet til å studere moderne språk - inkludert viktige FN-språk - som en del av sin grad, og øke sitt faglige kompetanseområde. Keele tilbyr for tiden kurs på arabisk, mandarin kinesisk, fransk, tysk, japansk, russisk og spansk.

Kursstruktur

Programmet kan fullføres i 12 måneder på heltid, eller 24 måneder på deltid. Det er også en mulighet til å ta kurset på modulbasert grunnlag, og sprede moduler over en periode på 2 til 5 år, noe som gir maksimal fleksibilitet.

Faglige opptakskrav

Du bør ha en første eller andre klasse honnør grad (eller utenlandsk tilsvarende) i lov eller en relatert disiplin. Søknader er velkomne fra gjeldende juridiske utøvere eller annen person med passende faglige kvalifikasjoner og / eller erfaring.

Engelsk Språkkrav for internasjonale studenter

Søkere for hvem engelsk ikke er morsmål må gi bevis på kvalifikasjoner på engelsk. Minste poeng for oppføring til LLM er akademisk IELTS 6.5 (eller TOEFL 91). Studenter som har tatt en av engelskspråklige kvalifikasjoner, men som ikke oppnådde den nødvendige karakteren, kan bli tatt opp i programmet, forutsatt at de studerer på et engelskspråklig kurs før de begynner på studiet.

Keele University aksepterer for tiden Tofel iBT tester som er tatt utenfor Storbritannia. Alle Tofel iBT-testene må tas ikke lenger enn to år før startdato på Keele, og må verifiseres med ETS. Hvis du har tatt din Tofel iBT test i Storbritannia, vennligst kontakt admissions teamet for mer informasjon.

Karriere

LLM i internasjonal lov og politikk er en inngang til en rekke ansettelsesmuligheter. Disse inkluderer karrierer i internasjonale frivillige organisasjoner, veldedige organisasjoner, internasjonale organisasjoner som FN, politiske tanker, advokatgrupper, regjering, journalistikk og akademia.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Keele University »

Sist oppdatert Mars 30, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 30, 2019
Duration
1 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
14,320 GBP
Heltidsundervisningsavgift: Internasjonal £ 14,320 | UK / EU £ 7,415. Ekstra avgifter kan gjelde.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 30, 2019
Sluttdato
Juni 12, 2020
Søknadsfrist

sep. 30, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 12, 2020

Explore the Keele Difference