LLM internasjonale finans lov

Generelt

Programbeskrivelse

Vår nye LLM International Financial Law kurset er utformet for å reagere på den raske veksten i lovens utvikling i internasjonal finans og å utstyre studenter til fremtidige karrierer i finanssektoren.

Kurset fokuserer ikke bare på finansielle transaksjoner og banker, men også forsikring, som er en stor bransje både i Storbritannia og internasjonalt.

Hvorfor velge dette kurset?

 • Oppfylle den økende etterspørselen etter kvalifisert internasjonal finansiell spesialist innen og utenfor juridisk yrke.
 • En rekke stipendier er tilgjengelige.
 • Ideell for studenter som søker arbeid i det bredere feltet finansiell lov.
 • Få forståelse for de bredere faktorene som kan ha påvirket området for internasjonal finanslov som teoretiske, etiske, politiske, økonomiske og sosiologiske faktorer.
 • Dra nytte av en fakultet som tilbyr fremtidsrettet undervisning på feltet.
 • Valgfrie omfattende moduler tillater elevene å skreddersy sin grad til deres interesser.
 • Delta på en internasjonal sommerskole og utforske Law fra et europeisk perspektiv.
 • 98% av våre doktorgradskolestudenter er ansatt eller engasjert i videre studier seks måneder etter opplæring (DLHE, postgraduate forskere 2015-16).

Hva du vil studere

Du vil studere seks lærte moduler, etterfulgt av en avhandling. Avhandlingen er et utvidet faglig arbeid, selvstendig forsket og skrevet. Du vil bli støttet i dette arbeidet med ett til en veiledning fra en veilederekspert i ditt valgte felt. Med forbehold om faglig egnethet og tilgjengeligheten til en passende ekspertveileder, kan du velge ditt eget studieområde for avhandlingsmodulen av kurset.

Eiere og arbeidsevne

Karriereutvikling er en integrert del av programmet, og vår karrieregruppe driver en rekke workshops hvor du kan identifisere metoder og strategier som gjør at du kan forfølge dine karrieremål. 98% av våre doktorgradskolestudenter er ansatt eller engasjert i videre studier seks måneder etter opplæring (DLHE, postgraduate forskere 2015-16).

Dette kurset kan hjelpe de som søker et sted på et profesjonelt juridisk opplæringskurs (LLM LPC og LLM BPTC) og forbedre CVen for de som jobber med arbeid i juridisk sektor. For studenter som ønsker å forfølge en akademisk karriere, tilbyr kurset en utmerket grunnlag i forskning og utvikling av høyt utviklede skriftlige ferdigheter.

Inntakskrav

UK

Hva ser vi etter?

 • En god lovgrad, 2,2 eller høyere.
 • Søkere som har en første grad ikke er lov, vil bli pålagt å dokumentere forpliktelse til LLM-emnet som de ønsker å studere.
 • Søkere fra andre disipliner vil bli ønsket velkommen i passende omstendigheter, særlig hvis de har erfaring på området, selv om ikke så advokater.

Vi spesifiserer disse minimumsopptakskravene, men vi vurderer deg individuelt på din evne til å dra nytte av kurset. Vi tilbyr noen ganger steder på grunnlag av ikke-standard opptakskvalifikasjoner og industriell eller yrkeserfaring.

Internasjonale kvalifikasjoner

Vi aksepterer kvalifikasjoner fra skoler, høgskoler og universiteter over hele verden for oppføring på våre UG og PG grader. Hvis du ikke er sikker på hvordan internasjonal kvalifiseringskamper våre kurs krav vennligst besøk vår internasjonale kvalifikasjoner side.

Grunnkurs

Hvis du trenger å gjøre et grunnkurs for å møte våre arbeidskrav kan du besøke Nottingham Trent International College (NTIC). Hvis du allerede studerer i Storbritannia på en skole eller høyskole, og ønsker å vite om vi kan godta kvalifisering vennligst besøk vår grunnkurs side.

Opptakskrav engelskspråklige

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, må du vise oss at dine språkkunnskaper er sterke nok til intensiv faglig studie. For dette kurset krever vi vanligvis ett av følgende:

 • 6,5 IELTS med et minimum på 5,5 i hver ferdighet.
 • En tilsvarende engelsk språk kvalifisering.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Les mer

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Minimér
Nottingham , Nijmegen + 1 Mer Mindre