LLM internasjonale bank- og finansrett

UWL University of West London

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

LLM internasjonale bank- og finansrett

UWL University of West London

Den LLM internasjonale bank- og finansrett Kurset er rettet mot studenter som ønsker å forstå og fungere som en juridisk ekspert på området multinasjonale selskaper. Dekker emner, inkludert syndikatlån, obligasjonslån utstedelser og derivatmarkedene, vil kurset utstyre deg med ferdigheter og kunnskap som er i høy etterspørsel i bank- og finanssektoren. Kurset vil også tillate deg å skreddersy kurs for å møte dine personlige og profesjonelle behov.

Med London er sentrum for global bank, finans og handel, vil du være godt posisjonert for å dra nytte av universitetets gode forbindelser med store selskaper for å hjelpe deg å gjennomføre avhandlingen og utvikle dine karrieremuligheter.

The Guardian University Guide 2 012 rangert oss som topp moderne London-baserte jusstudiet.

Oversikt over kurs

I løpet av kurset vil du studere de praktiske og teoretiske problemstillinger i internasjonal bankvirksomhet, samt lov, praksis og teori av verdipapirer forskrifter under engelsk rett. Du skal studere emner innenfor en komparativ internasjonal sammenheng som fokuserer på amerikansk lov og praksis, slik at du kan tegne kritiske sammenligninger.

Moduler

Du skal studere følgende kjernemoduler:

  • Rettslige aspekter ved International Financial Law
  • International Commercial Arbitration og Mekling
  • Forskningsmetodikk
  • Dissertation
  • International Banking Law
  • Verdipapirforskriften

Rettslige aspekter ved International Financial Law (30 studiepoeng)

Modulen studerer internasjonal økonomi fra en engelsk lov perspektiv og innenfor rammen av de praktiske og teoretiske problemer som oppstår. Dekker sentrale metoder for internasjonal finans, for eksempel syndikatlån, obligasjonslån, finansielle derivater, og også berøre andre jurisdiksjoner som USA, Midtøsten, Asia og Afrika, gir denne modulen du med en komparativ tilnærming til loven om internasjonal finans.

International Commercial Arbitration og Mekling (30 studiepoeng)

Denne modulen gir deg en detaljert innføring i både teori og praksis i internasjonal kommersiell voldgift og mekling, samt andre former for alternativ tvisteløsning.

Forskningsmetodikk (20 studiepoeng)

Denne modulen gir en grundig grunnlag for master nivå forskningsmetoder. Det løser kjerneinnholdsområder egnede til forskning i en juridisk sammenheng, og støtter deg å oppnå passende nivåer av kompetanse på disse områdene, samt å utvide din kunnskap om forskning.

Dissertation (40 studiepoeng)

Avhandlingen gir deg muligheten til å demonstrere mestring av et bestemt emne eller område, ved å fullføre en utvidet stykke selvstyrt forskning. Avhandlingen skal utvikle og teste din evne til å konseptualisere, vurdere og kritisk vurdere en betydelig tema knyttet til de juridiske spørsmålene rundt internasjonal bank og finans.

International Banking Law (30 studiepoeng)

Denne modulen undersøker de praktiske og teoretiske problemstillinger i internasjonal bankvirksomhet, med fokus på aspekter av engelsk bank lov og internasjonale banktjenester praksis anbefalt av Baselkomiteen i henhold til BIS. Denne modulen vil gi deg omfattende kunnskap om Basel utvikling og dens tilsynsrolle.

Verdipapirforskriften (30 studiepoeng)

Denne modulen studerer lov, praksis og teori av verdipapirer forskrifter under engelsk rett, men i en komparativ internasjonal sammenheng med fokus på amerikansk lov og praksis. Modulen tar for seg ulike tilnærminger til verdipapir forskrifter og trekker kritiske sammenligninger.

Opptakskrav

En god lavere grad eller tilsvarende faglig kvalifisering med passende lov innhold.

Studenter med tre års lovlig eller relevant kommersiell arbeidserfaring vil også bli vurdert underlagt intervjuer.

Søkere med lang arbeidserfaring vil bli vurdert fra sak til sak.

Internasjonale studenter må oppfylle vår engelske språket kravet enten IELTS på 6,5 eller høyere, og et minimum på 5,5 for hver av de 4 enkeltkomponenter (lesing, skriving, snakke og lytte). I noen land hvor undervisningen er på engelsk, kan vi godta lokale kvalifikasjoner.

Karriere og studieprogresjon

Vårt mål er å produsere kandidater som har sysselsetting prospekter med multinasjonale selskaper, fordi de forstår de juridiske reguleringer og begrensninger av internasjonal virksomhet, samt den finansielle verden av internasjonal handel etater og multinasjonale selskaper.

Du kan søke jobbmuligheter i yrker med investerings, jus, konsulent- og revisjonsselskaper, særlig de med fokus på internasjonal praksis. Praktisering jurister og human resource kan bruke sine kvalifikasjoner og kompetanse og kunnskap de har fått på kurset til fremgang i utvalgte felt.

Studieprogresjon

Etter endt kurs vellykket, kan du velge å fortsette studiene med Ealing Law School og avanserer videre til en doktorgrad.

Deltids gebyrer

UK avgifterGBP4,300

International (ikke-UK / EU) honorarer GBP5,500

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
6,950 GBP
International (non-UK / EU) Hoved gebyr GBP10,995
Information
Deadline