LLM internasjonale bank- og finansrett

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

LLM internasjonale bank- og finansrett

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

LLM internasjonale bank- og finansrett

Hvis du vil ...

  • utforske katalysatorer og konsekvensene av bankkrisene i dagens verden
  • undersøke internasjonale tilnærminger til banktilsyn
  • oppdage den juridiske prosessen involvert i reguleringen av bankene
  • studere syndikert utlån og utstedelse av obligasjoner på de internasjonale kapitalmarkedene

... Deretter vurdere LLM internasjonale bank- og finansrett.

"Vår dybdekompetanse i internasjonal bank- og finansrett gjør oss til en ledende senter for denne stadig mer populære og viktig tema, og tiltrekker studenter på alle nivåer, fra undergraduate til PhD." Professor Andrew Campbell, professor i International Banking and Finance Law.

LLM internasjonale bank- og finansrett er et særegent program som gir en omfattende høyere studier pakke på området bank og finans lov.

Dette LLM gir deg muligheten til å lære om de internasjonale regelverk der banker og andre finansinstitusjoner opererer, samt kommersielle finansielle spørsmål som det juridiske rammeverket for internasjonale syndikerte lån, obligasjonslån, sikret kreditt og insolvens.

Du vil undersøke og anvende komplekse regler for bank og finans lov til nye problemer og den virkelige verden og hypotetiske scenarier. Du vil også kritisk vurdere de rettslige regler og underliggende politikk om bank og finans lov, og gjennomføre selvstendig forskning og konstruere juridisk argument i riktig form.

Vi lærer LLM internasjonale bank- og finansrett fra et internasjonalt perspektiv, og ikke bare fokusere på engelsk lov. Dette gjør programmet svært attraktivt for studenter fra land med etablerte finansielle tjenester sektorer, som for eksempel Storbritannia og USA, samt de landene i ferd med å utvikle sine finansielle tjenester næringer, som Brasil, Russland, India, Kina og den arabiske Gulf-statene. Vi utviklet dette kurset til nytte for deg, uavhengig av opprinnelsesland.

Karrieremuligheter

LLM internasjonale bank- og finansrett er hensiktsmessig dersom du ønsker å ta fatt på en karriere i juridisk praksis, offentlig sektor - arbeider ved sentralbanken, en finansiell sektor regulator eller en internasjonal organisasjon - eller noen karriere der suksess er bygget på evnen til å forstå, analysere og svare på utviklingen i internasjonal bank og finans lov.

I tillegg er den økende mengden av økonomisk søksmål og voldgift gir mange muligheter for advokater innen bank og finans lov. En rekke av våre studenter også være med oss ​​å satse på en videre forskerkarriere som doktorgradsstudenter. Hvorfor studere MED OSS? Her, ved School of Law, vår LLM Banking and Finance Law programmet gir deg ...

En støttende læringsmiljø

The School of Law gir en støttende læringsmiljø, individuell pastorale støtte, en kompakt undervisning ramme mindre gruppeinnstillingene og en mulighet til å gjennomføre et større forskningsprosjekt med riktig veiledning og støtte.

En supplerende akademiske og faglige ferdigheter program

Hvis du studerer hos oss, vil du også dra nytte av vår akademiske ferdigheter program. Denne ti-ukers program går langs din lært faglig program, og er spesielt designet for å møte behovene til hjem og internasjonale studenter i School of Law.

Dette programmet gir en mulighet til å forbedre og utvikle de faglige og overførbare ferdigheter som kreves for å utmerke seg i løpet av dine undervist hovedfags-programmer, samt forberede for profesjonelle roller etter endt utdanning. Tidligere programmer har tatt med workshops på analytiske evner, presentasjonsteknikk, karriereplanlegging, og avhandlingen skriftlig.

Muligheten til å studere ved et ledende forsknings-ledede universitet

LLM International Banking and Finance Law tilbys innenfor den dynamiske Senter for Business Law and Practice med alle fasiliteter som en ledende forskningsledet universitet tilbud. Dette inkluderer muligheter for utenomfaglige aktiviteter som styrker overførbare ferdigheter og utvikle kunnskap om lovens innvirkning på resten av verden.

Undervisning av eksperter

De fleste lærere på programmet er medlemmer av Centre for Business Law and Practice og er eksperter på sitt felt.

En rekke ansatte som underviser på modulene har et internasjonalt renommé og er jevnlig invitert til å holde foredrag på konferanser. De syllabi av modulene trekke på deres kompetanse og erfaring, slik at du blir utsatt for aktuelle saker og viktige spørsmål engasjerende akademikere og samfunnet.

En klima av fremragende forskning

Du vil lære innenfor et stort og godt respektert forskningssenter for forretningsjuss som tilbyr fremragende forskning på internasjonalt nivå, med atten medlemmer inkludert seks professorer.

The School of Law ble tildelt en "fremragende" vurdering i 2008 Research Assessment Exercise, en vurdering som gjenspeiler den internasjonale kvaliteten på vår forskning.

Bransje påvirket kunnskap

Senter for Business Law and Practice tilbyr et bredt spekter av erfaring og kompetanse på en rekke felt, med lenker til næringslivet gjennom, for eksempel, Advisory Board, som inkluderer utøvere blant sine medlemmer. Industri og profesjonelle foredragsholdere regelmessig deltar i konferanse- og seminararrangementer, der studentene oppfordres til å delta og en rekke lærerstaben er kvalifisert i den juridiske profesjon.

Forskningsmiljø

LLM internasjonale bank- og finansrett er et praktisk studium som gir deg mulighet til å lære fra eksperter i Centre for Business Law and Practice og over School of Law.

Undervisningspersonalet har anerkjent kompetanse som dekker et bredt spekter innen forretningsjuss, fra corporate, bank og finansielle tjenester til konkurranse, verdenshandel og insolvens.

Centre for Business Law and Practice

Senter for Business Law and Practice har en etablert, anerkjent og dynamisk forskningsmiljø kultur, viser en bred og bred kunnskapsbase, kaliber av forsknings styrker, og internasjonal anerkjennelse av mange av sine medlemmer.

Ansatte innen Centre har en vellykket track record i å søke om betydelige forskningsmidler, både individuelt og i samarbeid. Centre medlemmer har publisert mye om mange aspekter av forretningsjuss, både nasjonale og internasjonale.

Senteret fremmer, og du har mulighet til å bli utsatt for alle former for forskning, herunder læremessig, teoretiske (inkludert sosio-juridisk) og empirisk.

Som en høyere student, kan du delta i forsknings hendelser - for eksempel seminarserien - og det er en vanlig timeplan høyprofilerte konferanser, tiltrekker både nasjonale og internasjonale delegater og foredragsholdere fra akademia, industri og den juridiske profesjon.

Studerer med Senter gir deg verdifull mulighet til å utvikle dine kunnskaper i et miljø som tilbyr cutting edge forskning, sitert av domstolene og referert av beslutningstakere med respekterte akademikere ledende forskningsagendaer i sitt felt.

Nøkkelinformasjon

  • Start september
  • 12 måneder på heltid
  • 24 måneder deltid
  • PGDip, PgCert også tilgjengelig
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
12 - 24 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline