Oversikt

For å undersøke loven som gjelder før, under og etter en væpnet konflikt, undersøker dette kurset dagens problemer og moderne utfordringer til lov og politikk rundt krig og rettferdighet.

Med økningen av global terrorisme blir det tradisjonelle skillet mellom væpnede konflikter mellom stater og intern væpnet konflikt utryddet. I mellomtiden blir internasjonale forbrytelser begått daglig. Hvordan har loven behandlet dette?

Dette kurset vil hjelpe deg med å utvikle en helhetlig oversikt over loven om bruk av vold i stater, loven som gjelder for oppførsel av fiendtligheter, og det internasjonale straffesystemet. Du vil vurdere aktuelle problemer og moderne utfordringer til lov og politikk rundt krig og rettferdighet, samt de juridiske og filosofiske svarene på internasjonal kriminalitet.

Du vil bli undervist av internasjonalt anerkjente eksperter på feltet, hvorav mange har jobbet med relevante internasjonale organisasjoner som Den internasjonale straffedomstolen og Spesialdomstolen for Sierra Leone.

Finne ut mer.

Kursdetaljer

Du vil fullføre kjernemodulen, International Criminal Law, og minst 75 studiepoeng av spesialtilvalgsmoduler. De resterende 30 studiepoengene kan velges fra det fulle valget av valgfrie moduler som er tilgjengelige på LLM-programmet. Du vil også foreta en 60-studie avhandling.

Veiledning og støtte for å velge en internasjonal strafferettslig og vevd konflikt avhandling tema og utforming av prosjektet ditt vil bli gitt gjennom skreddersydde workshops og en-til-en-støtte.

undervisning

Vi underviser i små gruppeseminar hvor det er mulig, noe som gir mulighet for en integrert, interaktiv læringsopplevelse. Du oppfordres og forventes å forberede seg på og delta i seminarer slik at du får størst mulig nytte av dem.

evaluering

Du vil bli vurdert ved eksamen eller essay, eller en kombinasjon av begge. Alle vurderinger finner sted ved slutten av vårterminen.

Øvelsesoppgaver, veiledning om eksamensteknikker, tidshåndteringsarbeider og en-til-en juridisk kompetanse rådgivning tilbys gjennom hele studieåret for å forberede deg på disse vurderingene.

Inntakskrav

2.1 (eller internasjonal tilsvarende) i lov, humaniora eller samfunnsvitenskap

Engelskspråklige krav

IELTS: 7,0 (ikke mindre enn 7,0 skriftlig, 6,5 i lesing og 6,0 i snakk og lytting)

Karriere

Våre nyutdannede går inn i et bredt spekter av karriere . Mange går inn i advokatfirmaet eller går tilbake til sin tidligere juridiske karriere med spesialkunnskap og forbedrede utsikter. Andre søker vellykket arbeid med internasjonale organisasjoner, samt internasjonale og lokale frivillige organisasjoner. Nyutdannede destinasjoner inkluderer BAE Systems, Clifford Chance, London Stock Exchange og Simmons

Noen oppgraderer videre sin akademiske karriere ved å gå videre til PhD-programmet . Disse studentene velger ofte å holde seg ved Universitetet i Nottingham utover doktorgrad, med en rekke akademikere som blir medarbeider etter at de har fullført sine LLM / mastere og PhD med oss.

Med en avansert lovgrad fra University of Nottingham, vil du være godt rustet til å forfølge karriereambisjoner og realisere dine mål.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 12 flere kurs fra University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Sist oppdatert Februar 18, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier