LLM i beskatning

Suffolk University Law School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

LLM i beskatning

Suffolk University Law School

Ny felles studium lansere intensiv sommerprogram mai 2015

Federal skatterett er kompleks og detaljert. Studenter som ønsker å fokusere sin praksis i beskatning eller som ønsker å praktisere i bedrifts, forretningsplanlegging, eiendom planlegging, eller økonomiske sektorer må ha inngående kjennskap til flere områder av føderal skatterett. Anskaffelse av en LLM i beskatning er vanligvis nødvendig og sikkert alltid tilfører verdi til en student har til hensikt å øve på disse områdene.

Om akselerert felles studium

Hjertet av programmet er et intensivt 12-kreditt, 10-ukers sommer program som lar Suffolk Law studenter å få en skatt LLM og en JD i samme treårsperiode (dag studenter) eller fireårsperiode (kveld studenter) nødvendig for å oppnå bare en jurist. Ved konfirmasjonen, ville vellykkede studentene får både en JD og LLM grad.

I tillegg til årets kurs, må skatte LLM studenter ta ytterligere åtte studiepoeng av obligatoriske kurs og seks studiepoeng valgfag.

Skatte LLM programmet også vil være tilgjengelig for studenter som er i dag tatt i en annen lov skolen, eller som allerede har fullført jusstudiet ved Suffolk eller andre steder. Disse studentene vil vanligvis trenger for å ta skatte kurs i tillegg til den intensive sommeren å ha det same totale skatterett utdanning som Suffolk studenter samtidig skaffe en JD og skatt LLM.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 - 4 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen