Oversikt

Dette kurset undersøker de teoretiske, komparative og internasjonale aspektene av kriminell prosess og straffesystemet.

I tillegg til å gi materiell informasjon om strafferettsloven og dens håndhevelse, gjør det deg i stand til å engasjere seg i metodologiske grunnlag for forskning og stipend, og å sette pris på deres implikasjoner for straffepolitikk og praksis.

Hovedvekten er å forstå problemer, problemer, institusjoner, prosesser og kulturer i straffelov og politikk, mot bakgrunn av stadig økende globalisering i kriminalitet og rettshåndhevelse på tvers av nasjonale grenser.

Kriminell rettferdighet undervisning og stipend i skolen er basert på omdømme og prestasjoner av Sir John Smith, en av de største akademiske advokatene fra det 20. århundre. Generasjoner av advokater på tvers av common law verden ble først introdusert til emnet av Smith og Hogans straffelov .

Du vil bli undervist av akademikere med høy kompetanse innen strafferetthet som har hatt en betydelig innflytelse i området. Vi har også en langvarig diskrimineringsgruppe som møter hvert semester og gir deg muligheten til å delta i samtaler med akademikere og utøvere på spennende og ofte kontroversielle temaer.

Du vil også ha mulighet til å engasjere med medlemmer av Criminal Justice Research Center , som oppmuntrer til samarbeid mellom forskere og praktikere på bakken. Senterets årlige Sir John Smith-forelesning om straffelov og rettferdighet er en mulighet for at du i utgangspunktet hører fra en keynote-høyttaler som har fulgt en karriere i strafferettslig rett.

Finne ut mer.

Kursdetaljer

Du vil fullføre minimum 90 studiepoeng spesialtilpassede moduler. De resterende 30 studiepoengene kan velges fra det fulle valget av valgfrie moduler som er tilgjengelige på LLM-programmet. Du vil også foreta en 60-studie avhandling.

Veiledning og støtte til å velge et avhandlingstema og utforming av prosjektet ditt vil bli gitt gjennom skreddersydde verksteder og en-til-en-støtte.

undervisning

Vi underviser i små gruppeseminar hvor det er mulig, noe som gir mulighet for en integrert, interaktiv læringsopplevelse. Du oppfordres og forventes å forberede seg på og delta i seminarer slik at du får størst mulig nytte av dem.

evaluering

Du vil bli vurdert ved eksamen eller essay, eller en kombinasjon av begge. Alle vurderinger finner sted ved slutten av vårterminen.

Øvelsesoppgaver, veiledning om eksamensteknikker, tidshåndteringsarbeider og en-til-en juridisk kompetanse rådgivning tilbys gjennom hele studieåret for å forberede deg på disse vurderingene.

Inntakskrav

2: 1 (eller internasjonalt tilsvarende) i lov, humaniora eller samfunnsvitenskap

Engelskspråklige krav

IELTS: 7,0 (ikke mindre enn 7,0 skriftlig, 6,5 i lesing og 6,0 i snakk og lytting)

Karriere

Våre nyutdannede går inn i et bredt spekter av karriere . Mange går inn i advokatfirmaet eller går tilbake til sin tidligere juridiske karriere med spesialkunnskap og forbedrede utsikter. Andre søker vellykket arbeid med internasjonale organisasjoner, samt internasjonale og lokale frivillige organisasjoner. Nyutdannede destinasjoner inkluderer BAE Systems, Clifford Chance, London Stock Exchange og Simmons

Noen oppgraderer videre sin akademiske karriere ved å gå videre til PhD-programmet . Disse studentene velger ofte å holde seg ved Universitetet i Nottingham utover doktorgrad, med en rekke akademikere som blir medarbeider etter at de har fullført sine LLM / mastere og PhD med oss.

Med en avansert lovgrad fra University of Nottingham, vil du være godt rustet til å forfølge karriereambisjoner og realisere dine mål.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 12 flere kurs fra University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Sist oppdatert Februar 18, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier