Filter
Bachelor i jus
USA Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter LLBs i USA 2019/2020

En LLB er en grad tildeles enkeltpersoner som har fullført sin undervisning på universitetsnivå i lov. Med denne sertifiseringen, vil nyutdannede kunne praktisere lov og forfølge en karriere innen dette feltet. 

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

LLBs i USA

Les mer Minimér

treff

Park University

The Bachelor i Legal Studies er ment å forberede studentene til å lykkes i lov skolen eller i forskerskoler fører til juridiske karrierer. Programmet legger vekt på kriti ... [+]

Den Bachelor i Legal Studies er ment å forberede studentene til å lykkes i lov skolen eller i forskerskoler fører til juridiske karrierer. Programmet legger vekt på kritisk tenkning, logisk resonnement og analyse av samtidige juridiske og sosiale spørsmål, lesing og skriving. Den internship tillater elevene å se den praktiske anvendelsen av sine studier.

Senior Eksamen

Studentene må bestå begge av følgende:

En fire til seks timers skriftlig helhetseksamen i statsvitenskap. - En til en og en halv time muntlig omfattende eksamen i statsvitenskap. [-]
USA Park Kansas City
September 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Cornell College

Hvis du vet at du ønsker å være en advokat, eller bare tenke på det, er Cornell College Center for Law and Society utviklet for å hjelpe deg. Gjennom en rekke aktiviteter ... [+]

Center for Law and Society

Hvis du vet at du ønsker å være en advokat, eller bare tenke på det, er Cornell College Center for Law and Society utviklet for å hjelpe deg. Gjennom en rekke aktiviteter og tilsiktet pre-faglig rådgivning, våre pre-jusstudenter er i stand til å gjøre en god beslutning om å gå til jusstudiet etter endt utdanning.

Studenter som er aktivt involvert i loven skolen opptaksprosessen også få direkte veiledning og støtte fra lærere og ansatte som de velger lov skoler, søke, og bestemme hvor du skal delta.

Gjennom sin tid på Hilltop, pre-jusstudenter også utvikle og foredle profesjonelle ferdigheter som gjør dem i stand til å lykkes i livet etter college.... [-]

USA Mount Vernon
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk