Filter
Bachelor i jus
USA Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter LLBs i USA 2019

En LLB er en grad tildeles enkeltpersoner som har fullført sin undervisning på universitetsnivå i lov. Med denne sertifiseringen, vil nyutdannede kunne praktisere lov og forfølge en karriere innen dette feltet. 

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

LLBs i USA

Les mer Minimér

treff

Park University

The Bachelor i Legal Studies er ment å forberede studentene til å lykkes i lov skolen eller i forskerskoler fører til juridiske karrierer. Programmet legger vekt på kriti ... [+]

Den Bachelor i Legal Studies er ment å forberede studentene til å lykkes i lov skolen eller i forskerskoler fører til juridiske karrierer. Programmet legger vekt på kritisk tenkning, logisk resonnement og analyse av samtidige juridiske og sosiale spørsmål, lesing og skriving. Den internship tillater elevene å se den praktiske anvendelsen av sine studier.

Senior Eksamen

Studentene må bestå begge av følgende:

En fire til seks timers skriftlig helhetseksamen i statsvitenskap. - En til en og en halv time muntlig omfattende eksamen i statsvitenskap. [-]
USA Parkville Kansas City
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk