Filter
Bachelor i jus
Nigeria Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer LLBs i Nigeria 2019/2020

Når du har fullført bachelorprogram i profesjonell lov, blir du belønnet med en Bachelor of Laws (LLB) grad. Med ekstra akkreditering, lar LLB du å praktisere loven i de fleste land rundt om i verden.

En LLM kan du lovlig arbitrasje tussles i alle felt av karrieren spesialisering. En Master of Law gir vell av kunnskap, kan de fleste som oppgraderer fra denne graden spesialister på alle felt av juridiske forsvar.

Nigeria, offisielt Forbundsrepublikken Nigeria, er en føderal konstitusjonell republikk bestående av 36 stater og dens Federal Capital Territory, Abuja.

LLBs i Nigeria

Les mer Minimér
LLB
Andre studiemuligheter i Afrika

treff

Igbinedion University, Okada

The Law Programme er skreddersydd etter National University Kommisjonens retningslinjer som understreker behovet for jurister til å være kunnskapsrik i andre felt av menn ... [+]

Oba Erediauwa College of Law viste seg sin første avling av nyutdannede i 2004. Den ellevte batch eksamen i dag er allerede på Law School.

The Law Programme er skreddersydd etter National University Kommisjonens retningslinjer som understreker behovet for jurister til å være kunnskapsrik i andre felt av menneskelig streben, for eksempel psykologi, økonomi, filosofi, etc., for å få fullt utbytte analysere og forstå den viktige rollen denne loven spiller i den nigerianske Society spesielt og hele menneskeheten generelt.

Opptakskrav

En. En kandidat som ønsket å overføre fra en annen universitetet må ha minimum inntakskrav for opptak til College of Law. Søknadsskjema fås fra opptakskontor for universitetet. Søknad om overføring til College vil bli behandlet på eget grunnlag.... [-]

Nigeria Benin City
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk