LAWSTUDIES.NO

Beste skoler Deltid LLBs i Internasjonal lov 2019/2020 i Oceania

Sammen med ekstra akkreditering, tjene en Bachelor of Laws (LLB) grad tillater deg å praktisere loven fleste land. Disse akademiske programmer gir deg en solid forståelse av loven og tenkning ferdigheter nødvendig for feltet.

Med alle de standarder, traktater og avtaler som er i kraft på den moderne internasjonale scenen, land trenger juridiske eksperter til å holde alt rett. Dette er grunnen til at mange jusstudenter tjene deres LLM i internasjonal lov.

 

Oseania består av øyene i den sørlige, vestlige og sentrale Stillehavet, inkludert Melanesia, Mikronesia og Polynesia. Begrepet er noen ganger utvidet til å omfatte Australia, New Zealand, og den malayiske skjærgården.

LLB Deltid i Internasjonal lov i Oceania

1 Resultater i Internasjonal lov, Oceania Filter

Bachelor of Laws (Honours) (LLBHons)

Australian National University (ANU) - Law
Campus Heltid studier Deltid 4 - 10 år Januar 2020 Australia Canberra + 1 fler

Bachelor of Laws (Honours) på ANU er en internasjonalt respektert, verdensklasse grunnskole lov grad. ANU er Australias topprangerte universitet med et globalt rykte i internasjonal, konstitusjonell, offentlig og privat rett. Honours komponent av programmet er innebygd i graden struktur for å forbedre dine karrieremuligheter og gi deg et sterkt fundament for forskerstudiet.